Rahola säilyi voittamattomana

Nokian KrP – SPV 6-5 (4-2, 2-1, 0-2)

SPV kohtasi viikonloppuna sarjan neljäntenä majailevan Nokian KrP:n Tampereen Raholassa. ”Raholan teurastamo” oli punaisille totutun haastava peliympäristö eikä pistetili karttunut tälläkään vierailulla.

Ottelun alku oli SPV:n kannalta katastrofaalinen. Kaksinkamppailut kääntyivät poikkeuksetta näätälaumalle eikä kahden ylivoiman aikana meinattu saada minkäänlaista pakkopeliä pyörimään. Kotijoukkue sen sijaan osui alivoimalla ja erän puolivälissä taululla oli murheelliset 4-0-lukemat. Neljäs osuma ja aikalisä riittivät herättelemään punapaitoja ja Jari Hankkio hyödynsi jäljellä olevat ylivoimasekunnit kavennusosumalla. Jeri Heikkilä valoi lisää toivoa punaisiin viimeistellessään 4-2-osuman vielä ennen erätaukoa.

Toinen erä oli yhä Nokian KrP:n hallintaa. Kotijoukkue palautti johtonsa neljään maaliin Joona Rantalan ja Valtteri Viitakosken toimesta. SPV pääsi hiljalleen peliin mukaan Ville Kuuselan 6-3-kavennuksen jälkeen mutta viimeiseen erään jäi yhä kolme maalia kirittävää.

Kolmas erä sai edellisten tavoin hankalan alun, kun Kuusela vihellettiin 2-minuuttiselle reilu minuutin pelin jälkeen. Tämän alivoiman SPV kuitenkin selätti ja usko nousumahdollisuuksiin säilyi vahvana. 5vs5-peli ei kuitenkaan tuottanut tulosta vaan kavennuksia jouduttiin hakea ilman maalivahtia. Kuusela ja Hankkio osuivat molemmat kertaalleen mutta tämä ei riittänyt lauantaina pisteisiin.

Tilastot (fliiga.com)

Seuraava F-liigan ottelu odottaa Peliveljiä perjantaina, kun yksi kauden odotetuimmista kohtaamisista käydään Seinäjoen Urheilutalolla. Lähitapiolan isännöimä Lähiderby SPV:n ja Jymyn välillä starttaa 5.11. kello 18:30. Liput kannataa varata ennakkoon Tiketistä, sillä halli tulee täytyymään takuuvarmasti.