SEURAAVA OTTELU:
Live

Rasmus Hasu jatkaa SPV:n maalilla 4+1 -vuotisella sopimuksella

SPV:n luottovahti, Rasmus Hasu, 29, jatkaa SPV:n maalilla pitkällä 4+1 vuoden sopimuksella. Sanomattakin on selvää, että sopimus kertoo molemminpuolisesta luottamuksesta: Hasun osaamisesta ja viihtymisestä nimenomaan SPV:n maalinsuulla ja toisaalta Peliveljien uskosta siihen, että Hasu kuuluu joukkueen menestyssuunnitelmiin nyt ja pidemmälläkin aikavälillä.

 

QD6A6616

 

Hasu itse kommentoi sopimustaan ja myös alkavia pudotuspelejä näin:

– Nojoo tuli taas tehtyä pitkä sopimus. Nuoret maalivahdit on tulossa pian ohi, niin piti tehdä pitkä, että saa pelata jatkossakin. Se on hienoa, että Peliveljien puolesta luottoa löytyy. Niinkuin oon aikasemmin sanonut, SPV:ssä on salibandyn pelaajan hyvä olla. Puitteet on kunnossa ja sovitusta pidetään kiinni.
– Meillä on nuori ja potentiaalinen joukkue, jolla on mahdollisuus taistella kirkkaimmasta lähitulevaisuudessa, ellei jo tänä keväänä. Ollaan näytetty tällä kaudella, että voidaan voittaa kenet tahansa tässä sarjassa. Happee on paras mahdollinen vastustaja meille tähän kohtaan. Huikea ottelusarja varmasti tulossa, hallit on täynnä, pelit kuumia ja viihdyttäviä. Ääntä halliin ja eteenpäin!
F-liiga 2022–2023 (37)

SPV:n Urheilutoimenjohtaja Tommy Koponen on iloinen pitkästä sopimuksesta Hasun kanssa.

– Sopimus henkii juuri sitä, mitä SPV haluaa edustaa: sitoutumista, luottamusta ja uskoa yhdessä menestymiseen. Se on myös hieno signaali nuoremmille pelaajille, että tulitpa mistä tahansa Peliveliperheeseen, täällä voi viihtyä ja saada alustan kehittyä ja kypsyä pelaajana ja ihmisenä parhaaksi versioksi itsestään. Luonnollisesti uskomme, että Rasse on meillä maalinsuulla yksi niistä miehistä, joilla voimme menestyä ihan terävimmälläkin huipulla, kuten historiassamme on jo muutaman kerran nähtykin.

Koponen paljastaa myös, että jo pudotuspelien aikaan kuullaan muitakin hienoja pelaajauutisia Peliveljien toimesta.

– Saamme ensi kaudelle erittäin mielenkiintoisen, nuorekkaan ja vahvan joukkueen.

Pääyhteistyökumppanit

Katso kaikki kumppanit

SPV Salibandy Oy

etunimi.sukunimipeliveljet.fi
0500 548646
Suntionpolku 2, 60200 Seinäjoki
2626222-8

SPV Salibandy Oy on miesten F-liigan kolminkertaisen Suomen mestarijoukkueen, Seinäjoen Peliveljien (SPV), myynti-, markkinointi- ja hallinnointiyhtiö. Urheiluyhtiö, joka haluaa olla kehityksen kärjessä ja tiennäyttäjänä tässä yhdessä Suomen harrastetuimmista ja nopeimmin kasvavista lajeista.