Runkosarja päättyy kuudenteen sijaan

Runkosarjan viimeinen kierros tarjoili toden teolla jännitystä ja käänteitä koko sarjan osalta. SPV pelasi Tampereella Classicia vastaan ja sieltähän tuli melko hyvä kenraaliharjoitus pudotuspelejä varten. Ottelu päättyi Peliveljien rankkarivoittoon maalein 6-7 (2-2, 3-2, 1-2, 0-0, 0-1).

Pallonhallinta oli läpi ottelun enemmän Classicilla, mutta puolustusvoittoinen pelikirja puri. Avausmaalin teki Classicin Toni Salminen. Tämän kuittasi ykköskenttä, joka pääsi vastahyökkäykseen ja Hakanen-Keskinen-kaksikko vei pallon maaliin. Classic meni uudelleen johtoon Oskari Heikkilän maalinedustilanteesta värkkäämällä osumalla. Avauserää oli pelattu 15 minuuttia, kun Nico Salo komennettiin jäähypenkille. Kauaa siellä ei tarvinnut istua, kun Pelto-Arvo päätti jäähyn saman tien tekemällä tasoituksen.

Toisen erän avausmaali meni jälleen sinisille, Eemeli Salin maalintekijänä. Ylivoima oli viilattu kuntoon päätöspeliä varten, nimittäin SPV käänsi tappioaseman johtoasemaksi kahdella yv-maalilla, kun Eetu Sikkinen istui 2+2 minuutin rangaistusta. Johdosta nautittiin kuitenkin vain vajaan minuutin ajan, kunnes Aaro Helin sijoitti pallon Rasmus Hasun kypärän ja tolpan väliin ja tasoitti. Erän viimeinen maali oli Ville Hietarannan käsialaa ja erätauolle mentiin kotijoukkueen johdossa.

Pelimiesten kympille edettiin, kunnes päästiin tuulettamaan Mikko Santasen tasoitusta ja kaksi minuuttia myöhemmin Janne Aution rystyläiskäisy löysi tiensä maaliin. Pelin virtailu sen kuin jatkui, Classic tasoitti jälleen Toni Salmisen maalilla. Pistepörssin voittaja Ville Lastikka pääsi vielä yrittämään todennäköistä voitto-osumaa toiseksi viimeisellä minuutilla, mutta Hasu vesitti aikeet ja edessä oli jatkoaika.

Jatkoajalla molemmille tuli pari hyvää paikkaa, mutta maalia ei nähty, joten runkosarjan päätteeksi saatiin rankkarikisa. Hakanen ja Eemeli Karjanlahti laittoivat omat yrityksensä sisään ja kun Classicilta onnistui vain Toni Salminen, Peliveljet lähtivät kotiin voittajana. Samalla SPV pilasi Classicin runkosarjan voiton, jota varten se olisi tarvinnut yhden pisteen enemmän.

Keskinen tehtaili kolme pistettä tehokkaimpana pelaajana (2+1). Classicin tehokkain oli Oskari Heikkilä tehoilla 1+2. Molemmilta maalivahdeilta nähtiin kelpo suoritus, torjuntamäärää ei ole tilastoitu.

Maalikooste

Tulospalvelu

Tähdet eivät olleet kohdillaan ja muiden pelien tulosten myötä SPV jäi sarjassa kuudenneksi. Puolivälierien vastustaja on Nokian KrP, joka sijoittui kolmanneksi. Otteluohjelma selviää myöhemmin. Nyt täytetään katsomot, sillä edessä ovat The Pelit!