Runkosarja pakettiin jatkoaikatappiolla – pleijareissa vastaan Happee

SPV päätti runkosarjan Oulussa, josta kotiintuomisina oli yksi piste. Kotijoukkue OLS oli jatkoajalle venyneessä ottelussa lopulta parempi lukemin 5-4 (1-1,2-1,1-2,1-0). SPV kuitenkin osoitti jälleen sitkeytensä, kun se nousi kolmannessa erässä 4-2 tappioasemasta tasoihin. Jatkoajalla OLS onnistui katkaisemaan SPV:n orastavan hyökkäykseen käännön ja iski käännön käännöstä voittomaalin.

SPV:n maaleista vastasivat Eero Karjanlahti, Ville Kuusela, Konsta Haukkala sekä Jukkis Pelto-Arvo. Sami Koski syötti maaleista kaksi.

Ottelupöytäkirja

Ottelun jälkeen oli hetimiten Teams yhteydellä toteutettu pudotuspelien valintatilaisuus, jossa selvisi, että SPV:n vastustaja puolivälierissä on Jyväskylän Happee. Monen papereissa tätä paria on pidetty unelmavastustajana, eikä vähiten siksi, että tässä parissa tiedetään peleistä tulevan niin tämän kauden, kuin pitemmänkin historian perusteella erittäin värikkäitä ja yleisörikkaita.

Pudotuspelit alkavat ensi viikolla, ja tarkat ottelupäivät ja kellon ajat tiedotetaan maanantaina, kun halleilta saadaan vahvistukset.

Pääyhteistyökumppanit

Katso kaikki kumppanit

SPV Salibandy Oy

etunimi.sukunimipeliveljet.fi
0500 548646
Suntionpolku 2, 60200 Seinäjoki
2626222-8

SPV Salibandy Oy on miesten F-liigan kolminkertaisen Suomen mestarijoukkueen, Seinäjoen Peliveljien (SPV), myynti-, markkinointi- ja hallinnointiyhtiö. Urheiluyhtiö, joka haluaa olla kehityksen kärjessä ja tiennäyttäjänä tässä yhdessä Suomen harrastetuimmista ja nopeimmin kasvavista lajeista.