Salibandyn Tuki -säätiö ja F-liigaseurat käynnistivät yhteisen varainkeruukampanjan

Salibandyn Tuki -säätiö ja 25 F-liigaseuraa käynnistivät kesäkuussa yhteisen varainkeruukampanjan seurojen elinvoimaisuuden turvaamiseksi. Korona-pandemia saattoi urheiluseurat tukalaan asemaan. F-liigaseurat toimivat paikallisesti merkittävänä liikuttajana ja hyvinvoinnin luojana. Jotta seurojen arvokas työ lasten ja nuorten liikuttamisen mahdollistamiseksi sekä elämysten ja kokemusten tuottamiseksi kuntalaisille voidaan turvata tulevaisuudessakin, toivotaan ihmisiltä lahjoituksia seuroille.

SPV haluaa tulevaisuudessakin edistää alueemme salibandykulttuuria tarjoamalla huipputason kilpaurheilu- sekä harrastetason toimintaa yhä uusille ryhmille. Koronapandemia on heikentänyt suuressa määrin seuran toimintaedellytyksiä. SPV kerää nyt varoja toimintansa turvaamiseksi ja kuntalaisten liikuttamisen mahdollistamiseksi. 85% lahjoitussummasta maksetaan tuettavalle seuralle. 15% hallinnointikululla katetaan Salibandyn Tuki – Säätiön, Fair Donation Oy:n ja maksunvälittän kustannukset.

Varainkeruu on luvanvaraista ja valvottua toimintaa. Palvelun tarjoaa suomalainen Fair Donation ja maksujenvälittäjänä toimii Stripe.

Lahjoittamaan pääsee SPV:n kampanjasivuilla: https://salibandy.fairdonation.com/campaign/39

Pääyhteistyökumppanit

Katso kaikki kumppanit

SPV Salibandy Oy

etunimi.sukunimipeliveljet.fi
0500 548646
Suntionpolku 2, 60200 Seinäjoki
2626222-8

SPV Salibandy Oy on miesten Salibandyliigan kolminkertaisen Suomen mestarijoukkueen, Seinäjoen Peliveljien (SPV), myynti-, markkinointi- ja hallinnointiyhtiö. Urheiluyhtiö, joka haluaa olla kehityksen kärjessä ja tiennäyttäjänä tässä yhdessä Suomen harrastetuimmista ja nopeimmin kasvavista lajeista.