Sarja päättyy torstaina seiskapeliin

Pitkä kevät päättyy maukkaimmalla mahdollisella tavalla, nimittäin seiskapelissä. Sarja on tasan 3-3 ja ratkaiseva ottelu käydään torstaina klo 17.45 Urheilutalolla. Ottelussa nähdään kaksi lisävahvistusta SPV Punaisissa: Ville Kuusela ja Jarno Ihme.

Ville Kuusela pelasi runkosarja ja pudotuspelit yhteenlaskettuna huimat 636 liigaottelua, kaikki SPV:n paidassa. Tehopisteitä kertyi 327+207=534. Ville edusti SPV:tä jo alasarjoissa ja oli mukana kaikilla liigakausilla ennen uran päätöstä viime keväänä, suurimman osan ajasta kapteenin nauha hihassaan. Kuusela on toiminut myös seuran toiminnanjohtajana.

2015-01-17-spv-josba-kuusela-01

Jarno Ihme aloitti liigauransa Oulun Luistinseurassa vuonna 2003. Peliveljiin Ihme siirtyi kaudeksi 2006-2007, ja viihtyikin SPV:n maalilla 10 kauden ajan. Ihme torjui SPV:lle kuusi SM-mitalia, mukaan lukien kolme Suomen mestaruutta. Mies on nähty myös maajoukkueessa ratkaisemassa Suomelle MM-kultaa. Yksi Ihmeen tavaramerkeistä oli vahva heittokäsi, ja hän on vielä tänäkin päivänä ainut maalin tehnyt maalivahti liigassa.

2015-04-04-spv-happee-ihme-jarno-01

Pelin tiimellyksessä tullaan julkistamaan myös kaksi isoa jatkosopimusta ensi kauden pelaajistoon. Varmaa on, että kumpikin joukkue taistelee sarjan voitosta 100 %:lla. Tavoittelemme seitsemänteen peliin sarjan suurinta yleisömäärää, ja siksipä toivommekin näkevämme mahdollisimman monta katsojaa kannattamassa suosikkijoukkuettaan voittoon! Seuraaminen onnistuu myös F-LiigaTV:n kautta hintaan 5,50 €.

 

Joukkueet

SPV Punainen:

Mikko Santanen

Arttu Honkonen

Alexander Nyman

Aapo Lokasaari

Jeri Heikkilä

Sami Koski

Didrik Lillas

Jukka-Pekka Pelto-Arvo

Konsta Haukkala

Janne Autio

Juuso Keskinen

Ville Kuusela

Maalivahti Jarno Ihme

 

SPV Valkoinen:

Viljami Järvikangas

Juho Repo

Santeri Uusi-Laitila

Aapo Haavisto

Vili Ylikorpi

Riku Hakanen

Eero Karjanlahti

Eemeli Karjanlahti

Joona Kajaala

Matti Jyrkiäinen

Luukas Salin

Maalivahti Rasmus Hasu

 

Liput (myydään vain ovella):

Aikuiset 5 €

Seurajäsenet & Lapset (7-12v) 3 €

(sarjakortti ei enää voimassa)

Pääyhteistyökumppanit

Katso kaikki kumppanit

SPV Salibandy Oy

etunimi.sukunimipeliveljet.fi
0500 548646
Suntionpolku 2, 60200 Seinäjoki
2626222-8

SPV Salibandy Oy on miesten F-liigan kolminkertaisen Suomen mestarijoukkueen, Seinäjoen Peliveljien (SPV), myynti-, markkinointi- ja hallinnointiyhtiö. Urheiluyhtiö, joka haluaa olla kehityksen kärjessä ja tiennäyttäjänä tässä yhdessä Suomen harrastetuimmista ja nopeimmin kasvavista lajeista.