Sarja tasoihin

Puolivälierien toinen ottelu tarjosi pleijaritunnelmaa parhaimmillaan. Eikä lopputuloskaan ollut huonoimmasta päästä, vaan SPV voitti maalein 6-5 (2-1, 2-2, 2-2).

Jos perjantaina vielä arasteltiin, nyt mentiin täyttä höyryä alusta asti. Ensimmäinen maali meni kuitenkin KrP:lle ajassa 4.22 Mikko Laakson tekemänä. Tämä kuitattiin Juuso Keskisen toimesta minuuttia myöhemmin. Pian päädyttiin alivoimalle, joka taisteltiin upean näköisellä pelillä loppuun. Hyvin pian jäähyn päättymisen jälkeen Keskinen ja Riku Hakanen pääsivät 2vs0-hyökkäykseen, jonka tuloksena oli Hakasen tekemä johtomaali. Erän lopussa saatu ylivoimatilanne ei lisäosumia tuottanut, joten taukolukemat olivat 2-1.

Joona Rantala aloitti toisen erän tasoitusmaalilla maalinedustilanteesta ja Hakasen toinen maali siirsi SPV:n uudelleen johtoon ylivoimalla. Tasatahtiin edettiin erän loppuun asti, ensin Mikko Laakso tasoitti ja Hakanen laukoi hatun täyteen tarkalla laukauksella kahden kimmokkeen kautta. Hakanen oli mukana myös ikävämmissä merkeissä, kun erän lopussa paikaltaan venähtänyt olkapää aiheutti huolta hallissa. Riku kuitenkin palasi kentälle kolmanteen erään taistelijan tavoin.

Eikä kolmas erä kylmäksi jättänyt. Nico Jonaesonin huitaisu Keskisen aralle alueelle tuotti 2+2 minuutin jäähyn, ja kakkumestari kosti tuon huitaisun kahdella yv-maalilla. Jännäksi meni jälleen, Rantala kavensi ensin rangaistuslaukauksesta ja ilman maalivahtia pelatessa uudelleen. Parista hyvästä paikasta huolimatta yhden maalin johto kesti loppuun asti ja Peliveljet pääsivät tuulettamaan ensimmäistä täplää.

Voitto tuli upean juniorikannustuksen siivittämänä. Suuri kiitos LähiTapiolalle punaisen seinän mahdollistamisesta!

Hakanen pokkasi parhaan pelaajan palkinnon kolmella maalilla ja kahdella syötöllä, Keskinen saavutti hatun ja yhden syöttöpisteen. Nokian riveistä tehokkaimmat olivat Rantala (3+0) ja Laakso (2+1). Rasmus Hasu kirjautti 18 torjuntaa ja Miro Tuomala 8.

Maalikooste

Lehdistötilaisuus

Tulospalvelu

Sarja on tasatilanteessa 1-1 ja paras viidestä -taktiikalla jatketaan. Tiistaina 19.3. palataan takaisin Raholaan hakemaan toinen kiinnitys klo 18.30. Kotona näemme seuraavan kerran perjantaina 22.3.