SPV 9-6 Jymyä parempi

SPV voitti syksyn ensimmäisen Seinäjoen Urheilutalolla pelatun harjoituskamppailun lukemin 9-6 (0-2,5-0,4-4). Vastassa ollut farmiseura ja divarinousija Nurmon Jymy laittoi SPV pelaamaan tosissaan karkaamalla ensierässä johtoon ja SPV:n toisen erän rykäisyn jälkeen vielä kolmannessa erässä lähes rinnalle kuromalla SPV johdon jo maalin päähän. Loppujen lopuksi kuitenkin SPV:n intensiteetti ja kokemus veti pidemmän korren ja loppulukemat olivat 9-6.

SPV:stä pelipäällä olivat etenkin ykkös- ja kakkoskenttä, kun ykkönen rakenteli tutkapari Jari Hankkion (2+1) ja Mikko Kohosen (1+0) johdolla 3 osumaa ja kakkonen Jukka-Pekka Pelto-Arvon (4+0) ja upeasti raataneen puolustaja Janne Aution (1+1) johdolla peräti kuusi osumaa. Tarkalleen ottaen näistä kaksi maalia oli ylivoimalla, joissa kentällä oli hieman muunneltuja kokoonpanoja, mutta kaikkinensa SPV:n viisikoista kaksi ensimmäistä tuntuvat löytäneen jo hyvin peliajatusta.

SPV2014_Jukka-Pekka_Pelto-Arvo_epavirallinen

Jukkis Pelto-Arvo urakoi joka puolella kenttää ja osui siinä sivussa neljästi.

Jymyn puolella SPV:n mukana koko loppukesän harjoitellut Petro Rautio painoi hatullisen. Maalin makuun pääsi myös niinikään lähes koko kesän SPV:n mukana ollut Jari Karjalainen 1+0 sekä Petri Pollarinen ja Tero Koskilammi.

Ottelun kokonaiskuva oli tunnustelevan avauserän jälkeen se, että SPV nosti intensiteetin ylös ja Jymy oli etenkin toisessa erässä aikalailla kanveesissa. Kolmannessa erässä peli meni jo hieman tunteisiin ja sitä myötä melkoiseksi sirkusteluksi sillä seurauksella, että maaleja ropisi molemmissa päissä. Kaikkinensa Jymy oli viimeistelyssään huomattavasti SPV:tä tehokkaampi, mutta järjestäytyneitä hyökkäyksiä siltä ei montaa nähty. SPV puolestaan sortui etenkin kolmannessa erässä helppoihin keskialueen menetyksiin, joista Jymy rakensi vaarallisia tilanteita ja myös maaleja.

2626222-8

SPV Salibandy Oy on miesten F-liigan kolminkertaisen Suomen mestarijoukkueen, Seinäjoen Peliveljien (SPV), myynti-, markkinointi- ja hallinnointiyhtiö. Urheiluyhtiö, joka haluaa olla kehityksen kärjessä ja tiennäyttäjänä tässä yhdessä Suomen harrastetuimmista ja nopeimmin kasvavista lajeista.