SPV jatkoaikavoittoon Turussa

TPS – SPV  5-6 ja. (0-4, 3-1, 2-0, 0-1)

Peliveljien kolmen liigapelin viikko jatkui loppiaisillan vierasottelulla Turun Palloseuraa vastaan. Voittajaa etsittiin jälleen pitkän kaavan kautta jatkoajalta, jossa SPV onnistui tällä kertaa maalinteossa ja korjasi osumalla voiton nimiinsä maalein 5-6.

SPV aloitti ottelun vahvasti ja TPS sai kaivaa pelivälineen maalistaan neljä kertaa. Jukkis Pelto-Arvo avasi SPV:n maalihanat uransa sadannella runkosarjaosumalla. Jari Hankkio, Joni-Arttu Sieppi ja Juuso Keskinen lisäsivät SPV:n johtoa neljään maaliin.

Toisessa erässa kotijoukkue TPS puolestaan ilmoittautui taistelemaan ottelun voitosta. SPV:n keskittyminen herpaantui pahemmin kolmeksi minuutiksi ottelun puolivälissä, kun TPS painoi pallon Hasun selän taakse kolme kertaa. TPS:n marssi keskeytyi hetkeksi, kun SPV pääsi myllyttämään ylivoimaansa. Tupla-mies Sieppi käytti tilaisuuden hyväksi ja palautti SPV:n johdon kahteen maaliin.

Kolmannessa erässä TPS otti yhä vahvemmin pallokontrollia itselleen ja SPV löysi itsensä jälleen puolustavasta roolista. Toni Salminen toi TPS:n maalin päähän. Ville Kuuselan saama kahden minuutin rangaistus toi vielä oman lisähaasteensa kolmannen erän urakkaan. TPS ei onnistunut ylivoimassaan mutta viime hetken rynnistys koitui SPV:n kohtaloksi, kun Hautaniemi ohjasi tasoitusosuman puolitoista minuuttia ennen kolmannen erän päätöstä. Sunnuntain tavoin ratkaisu siirtyi jatkoajalle. Jatkoaikaa ehti kulua vajaat kaksi minuuttia, kun Pelto-Arvo käänsi päätylankusta pallon maalin eteen ja Kuusela sai viimeistellä helpottavan voiton Peliveljille. Jatkoaikavoitolla SPV kartutti pistetiliään kahdella pisteellä.

Seuraava ottelu pelataan heti lauantaina 9.1., kun syyskierrokselta siirtynyt ottelu SPV-OLS pelataan Seinäjoen Urheilutalolla. Ottelut pelataan ilman yleisöä vielä 17.1., joten tällä tietoa myös SPV:n kotiottelu Indiansia vastaan (17.1.) joudutaan pelata tyhjille katsomoille. Molemmista kotiotteluista on tarjolla Ruudun fanikameralähetys.

2626222-8

SPV Salibandy Oy on miesten F-liigan kolminkertaisen Suomen mestarijoukkueen, Seinäjoen Peliveljien (SPV), myynti-, markkinointi- ja hallinnointiyhtiö. Urheiluyhtiö, joka haluaa olla kehityksen kärjessä ja tiennäyttäjänä tässä yhdessä Suomen harrastetuimmista ja nopeimmin kasvavista lajeista.