SPV jatkoi voittoputkeaan

Ottelun alle Jukka-Pekka Pelto-Arvo palkittiin TPS -ottelussa täyteen tulleesta 200 ottelusta liigassa.

Kuva: SSBL/Juha Käenmäki

SPV jatkoi voittoputkeaan ”aina vaikean” Espoon Indiansin kustannuksella. Kuudes voitto peräjälkeen irtosi hienon puolustuksen ja tasapainoisen pelaamisen turvin 4-2 (1-1, 2-1,2-1).

– Puolustuspelaamiseen olen tyytyväinen ja tietenkin on nyt ihan hyvät fiilikset, sanaili Peliveljien päävalmentaja Jori Isomäki taistelun tauottua.

– Kaikkeen en ole tyytyväinen, esimerkiksi hyökkäyspelaaminen jäi meiltä tänään liian paljon liian lyhyeksi. Mutta tottakai, erittäin hyvä joukkue vastassa, hieno yleisö ja pojat heittäytyivät pelille, niin tästä on hyvä jatkaa.

QD6A1556

Ja toden totta, SPV puolusti erittäin suurella sydämellä, ja vaikka hyökkäykset jäivät aika ajoin lyhyiksi, niin sekä suorat että vastahyökkäykset olivat läpi pelin sen verran vaarallisia, että niistä luotiin lopulta voittoon tarvittavat maalit. Indians aloitti pelin terävästi, kun koko peliäkin ajatellen SPV:lle sattui outo pallonmenetys ja tätä ei vierasjoukkue jättänyt hyödyntämättä. Mutta jo seuraavassa vaihdossa SPV:n vastahyökkäys tuotti Konsta Haukkalalle avopaikan, jonka tolppaosuman jälkitilanteesta illan SPV -hyökkäyshahmo Eero Karjanlahti nasautti sisään.

QD6A1704

Eero Karjanlahti viimeisteli 2+1 ja palkittiin ansaitusti SPV:n parhaana. Indiansin parhaana palkittiin Jesper Auvinen. Palkinnot ojensi ottelun otteluisännistä toisen, eli Fressin Essi Pelto-Arvo.

Ottelu jatkui tämän jälkeen viihdyttävänä, mutta maalittomana yli 25 minuuttia, kunnes toisessa erässä Karjanlahti ja Peter Kotilainen värkkäsivät SPV:n 2-1 johtoon. Erän loppupuolella Inkkarit onnistuivat ylivoimalla, mutta jo tasatilanteelta häämöttäneen erätaukotilanteen laittoi uusiksi jälleen Karjanlahti, joka pitkällä kantilla kiskaisi etualaseen ja lopulta voittomaaliksi jääneen osuman. Kolmannessa erässä maaleja ei nähty kuin vasta toiseksi viimeisellä minuutilla, kun espoolaisten hakiessa tasoitusta ilman maalivahtia Jukkis Pelto-Arvo pääsi palloon ja Inkkarit oli pakotettu rikkomaan rankkarin arvoisesti. Rankkarissa Kotilaiselta nähtiin ompelukonevispaukset ja rystyltä pallon sisään.

QD6A1168

Ottelu oli todella hieno jälleen tunnelmaltaan ja Urheilutalon kauden ennätysyleisö, 912 katsojaa sai nauttia jännittävästä ja korkeatasoisesta ottelusta. Maalivahdit molemmissa päissä esittivät parastaan ja yksi kotijoukkueen sankareista olikin jälleen tuttu mies, eli Rasmus Hasu.

– Jälleen hieno peli. Kun joukkue puolustaa uhrautuvasti ja tänään nähdyllä tavalla, tottakai se on maalivahdillekin selkeämpää, kun tietää mistä vedot tulevat, kommentoi Isomäki ”Rassen” hienoa peliä.

QD6A0979

Punainen juniori -Peliveljien päätykatsomo oli hieno osa Urheilutalon kauden ennätysyleisöä, 912 katsojaa.

SPV:n pelit jatkuvat kahden viikon kuluttua erittäin kovalla vierastuplalla, kun joukkue kohtaa samalla reissulla sekä TPS:n että Espoon Oilersin. Nuokin ottelut voi tutusti katsoa Ruutu Urheilun kautta livelähetyksinä. Kotiottelut jatkuvat la 4.2, kun Urheilutalolle saapuu SPV:n ainoan kotitappion koko kaudella aiheuttanut hallitseva Suomen mestari Classic Tampereelta. Tervetuloa silloinkin Urheilutalolle!