SEURAAVA OTTELU:

SPV jatkoon Cupissa – Holopainen palaa lainasopimuksella Peliveljiin

Koovee – SPV 6-8 (1-1, 2-1, 2-5) SPV Suomen Cupin puolivälieriin

Seinäjoen Peliveljet eteni Suomen Cupin puolivälieriin voittamalla divarijoukkue Kooveen sunnuntaina maalein 6-8. Isäntäjoukkue Koovee antoi hyvän vastuksen ottelussa, joka ratkesi SPV:n eduksi vasta viimeisessä erässä. Hieman säästellen pelannut SPV joutui ottelussa ahtaalle, kun Koovee otti johtoaseman toisessa erässä. Viimeisen erän temmon- ja tasonnosto kuitenkin käänsi ottelun selvästi vierasjoukkueelle. Koovee kaunisteli loppunumeroita vielä lopussa mutta varsinaiseen loppukiriin ei pelikellossa riittänyt aika.

SPV:n ”härkäviikko” on näin saatu käyntiin ja seuraava ottelu pelataan heti huomenna. Joukkue palaa Tampereelle ja taistelee sarjapisteistä Nokian KrP:n vieraana kello 18:30 alkaen. Viikonlopun huippukamppailut häämöttää jo horisontissa, kun kotihallissa kohdataan peräkkäisinä päivinä EräViikingit ja Nurmon Jymy! Liput kannattaa hankkia ajoissa ennakkoon, sillä katsomopaikkoja on tarjolla rajoitetusti.

 

Jyrki Holopainen palaa edustamaan Peliveljiä

SPV vahvistuu marraskuussa kovan luokan pelimiehellä, kun Jyrki Holopainen palaa lainasopimuksella Peliveljiin. Sveitsin koronatilanne on ajanut maan salibandysarjat tauolle ja tämä on mahdollistanut myös Holopaisen hetkellisen paluun Suomeen.

”Fiilikset tästä on aika hienot mutta toisaalta myös vähän haikeat. Mahtava tulla ja päästä käymään Suomessa pitkästä aikaa. Pääsen näkemään tyttöystävää, ystäviä ja  perhettä, saan liittyä vanhaan tärkeään seuraan, pukea SPV-paidan ja istua tuttujen kavereiden kanssa samaan koppiin pitkästä aikaa. Toisaalta harmittaa tilanne maailmalla ja etenkin Sveitsissä. Haikea fiilis siitä että pelit on tauolla. Olen viihtynyt todella hyvin Sveitsissä. Joukkuekaverit ovat ottaneet hyvin mukaan joukkueeseen ja muutenkin on löytynyt todella hyvä kemia. Mahdollisuudet olisi mihin vain tällä kaudella. Toivon että pelit jatkuisivat pian myös Sveitsissä ja päästäisiin näkemään kuinka pitkälle meidän joukkue on valmis menemään. Tavoitteeni täällä ollessa on auttaa mahdollisimman paljon joukkuetta. Pyrin tekemään kaiken niin että se on joukkueen parhaaksi.” – Jyrki Holopainen

Mies on edustuskelpoinen heti maanantain liigaottelussa.

19.08.2020, Sporthalle Weissenstein, Bern, Portraitshooting Floorball Köniz NLA, Jyrki Holopainen, 24. (www.imagepower.ch / Fabian Trees)

www.imagepower.ch

Pääyhteistyökumppanit

Katso kaikki kumppanit

SPV Salibandy Oy

etunimi.sukunimipeliveljet.fi
0500 548646
Suntionpolku 2, 60200 Seinäjoki
2626222-8

SPV Salibandy Oy on miesten F-liigan kolminkertaisen Suomen mestarijoukkueen, Seinäjoen Peliveljien (SPV), myynti-, markkinointi- ja hallinnointiyhtiö. Urheiluyhtiö, joka haluaa olla kehityksen kärjessä ja tiennäyttäjänä tässä yhdessä Suomen harrastetuimmista ja nopeimmin kasvavista lajeista.