SEURAAVA OTTELU:

SPV-Jymy: Katsojalla todettu koronavirustartunta

Sunnuntaina 15.11. klo 17  Seinäjoen Urheilutalolla miesten F-liigan pelissä SPV-Jymy on ollut myöhemmin koronapositiiviseksi osoittautunut henkilö. Henkilö on käyttänyt maskia, joten sairaanhoitopiiri pitää muiden katsojien altistumisriskiä pienenä. Katsomossa oleskelleita pyydetään kuitenkin seuraamaan oireitaan 14 vrk  ja ottamaan koronaoireita epäillessään yhteyttä omaan terveyskeskukseen tai sen ollessa suljettu maakunnalliseen päivystysapuun numeroon 116117.

Henkilö istui katsomon kolmannessa lohkossa.

hallikartta

Tuleva Suomen Cupin ottelu pelataan normaalisti sunnuntaina 22.11. kello 17 alkaen. Pyydämme tapahtumaan osallistuvilta erityistä huolellisuutta koronaohjeistuksiin liittyen. Jääthän kotiin, mikäli sinulla on pieniäkään koronavirukseen sopivia oireita.

 

Pääyhteistyökumppanit

Katso kaikki kumppanit

SPV Salibandy Oy

etunimi.sukunimipeliveljet.fi
0500 548646
Suntionpolku 2, 60200 Seinäjoki
2626222-8

SPV Salibandy Oy on miesten Salibandyliigan kolminkertaisen Suomen mestarijoukkueen, Seinäjoen Peliveljien (SPV), myynti-, markkinointi- ja hallinnointiyhtiö. Urheiluyhtiö, joka haluaa olla kehityksen kärjessä ja tiennäyttäjänä tässä yhdessä Suomen harrastetuimmista ja nopeimmin kasvavista lajeista.