SPV kaksi erää todella tiukoilla OLS:n kanssa, kolmas erä muutti kaiken

img_7731

Vierailija OLS osoitti kahden erän aikana päävalmentajansa Jani Lipsasen puheet todeksi siitä, että uudistunut OLS on työteliäs ja yllätysvalmis joukkue. Vielä kolmannen erän ensi minuutilla OLS järjesti Peliveljille shokkihoitoa, kun oululaiset veivät nopean vastaiskun jälkitilanteen loppuun asti ja lukemat olivat 5-6 vieraille. Tästä kuitenkin alkoi SPV:n jakso, jossa kaksi erää kateissa ollut iloinen hyökkäyspelaaminen löysi uomansa, ja lopulta valtavalla energialla varustettu punalauma löi erään peräti 9 maalia.

Loppulukemat 14-6 (2-2,3-3,9-1) eivät kerro mitään siitä, kuinka potentilaalinen joukkue OLS tällä kaudella on. Tällä kaudella joukkueen vahvuuteen tulleet uudet kasvot ovat tuoneen keltaisten tekemiseen hyvää energiaa ja nähdyn perusteella OLS on valmis pelaamaan liigapisteistä ketä vastaan tahansa.

Peliveljet taas osoittivat, että kesällä ei ole turhaan tehty hommia. Vaikka joukkue reilun kahden erän verran tuskailikin erityisesti syöttöpelaamisessa ja pallollisessa tekemisessään, lopulta joukkueen fysiikka ja jatkuva paine purkautuivat tavalla, jossa kentällä nähtiin se kuuluisa ketsuppipullon avautuminen. Kolmannen erän tulitus siis johti melkoiseen maali-iloitteluun ja illassa nähtiin peräti kolme hattutempun tekijää, kun Jukka-Pekka Pelto-Arvo (3+1), Riku Hakanen (3+0) ja Tommi Hakala (3+0) painoivat kolme maalia mieheen. Puolustaja Jyrki Holopaisen 1+3 tehot olivat pakiston kovimmat, mutta iso ilonaihe oli myös  liigadebyytin tehneen Aapo Lokasaaren otteet kentällä, kuten myös Kooveesta siirtyneen Matias Lintulan kaksi erää ja nuoren Jeri Heikkilän sisääntulo kolmannessa erässä.

75

Jeri Heikkilä pelasi upean kolmoserän ja iski avauspisteensä salibandyliigassa (0+1).

Ottelun maalikooste löytyy täältä:

Ja lehdistötilaisuus löytyy täältä:

SPV:n pelit jatkuvat ensi viikonloppuna vieraskentällä hulppeissa puitteissa, kun joukkuen kohtaa Jyväskylän jäähallissa Happeen. Tuohon peliin voi kysellä edullisempia lippuja SPV:n toimistolta ositteesta toimisto@peliveljet.com.