SPV kauteen harkituin vahvistuksin

SPV:n liigamiehistö on silausta vaille valmis. Kokoonpanossa on paljon tuttua ja ripaus uutta. Viime kauden salibandyliigassa eniten maaleja tehneen, mutta samalla myös kahdeksanneksi eniten maaleja päästäneen joukkueen vahistukset tulevat loogiselle osastolle eli puolustukseen. Myös valmennuspuolelle on tulossa uutta verta. Hyökkäyksessä ei tällä tietoa nähdä yhtään uutta pelaajaa, ellei sellaisiksi nouse joku rinkiin nostetuista junioreista tai try out sopimuksella mukana harjoitteleva Hannu Palomäki Kauhavan White Foxista. Puolustusosastolle joukkueeseen ovat liittyneet jo aiemmin uutisoitujen Tatu Väänäsen ja Harri Karjalan lisäksi try out -sopimuksilla seuran omista A-nuorista Juho Väisänen, ulkomailta palannut Juho Ylitalo ja Whitefoxissa alakertaa johtanut Jussi Hankkio.

Viime kauden joukkueesta pois jäi uransa lopettanut Taneli Tiilikainen. Niko Raunion jatko ratkeaa opiskelukuvioiden selvittyä ja maalivahti David Rytychin kanssa neuvottelut ovat vielä kesken. Mikko Helanen kuntouttaa selkäänsä, mutta mikäli kaikki etenee suunnitelmien mukaan, myös hänet nähdään edelleen Spevemiehistössä. Muilta osin pronssia kauden päätteeksi pokannut miehistö on kokonaisuudessaan jatkamassa.

Valmennuspuolelle uutta verta
Ehkä suurimman suhteellisen muutoksen joukkue kokee valmennuspuolella, kun päävalmentajaa lukuunottamatta koko muu osasto uusiutuu. Valmennustehtävistä kokonaan taukoa pitävän Sami Toivosen ja perheenlisäystä saaneen Tommi Yli-Kortesniemen tilalle tulee SBS Lapuan priimusmotor ja joukkueen päävalmentaja Jarno Mäkynen. Fysiikkapuoleen keskittyvä, seikkailu-urheilun puolelta paremmin tunnettu Timo Polari puolestaan tuo joukkueeseen kuntotekijöiden lisäksi aimo annoksen kokemusta ääritilanteiden hallinnasta.
Joukkueen päävalmentaja Tommy Koponen kuvaa joukkuetta ”harkitusti vahvistuneeksi”. Alhainen vaihtuvuusprosentti pelaajapuolella ja uudet, vahvat persoonat valmennuspuolella ilahduttavat neljännen kauden joukueen pääkäskyttäjänä aloittavaa Koposta.
– Pieni vahituvuus yhdistettynä poikkeuksellisen huolellisesti harkittuihin vahvistuksiin antavat hyvän lähtökohdan tulevaan kauteen. Vaikka saimmekin erinomaista lisää pelaajienkin muodossa, suurimmat muutokset edelliskausiin tulevat harjoittelupuolelle, jossa ollaan otettu avoimen kriittisen tarkastelun jälkeen selkeästi uutta suuntaa fyysisen puolen tekemiseen niin määrässä, laadussa kuin sisällöissäkin. Käskytysosaston uudet kasvot ovat erittäin motivoituneita tehtävissään. Otamme kauden haasteen vastaan hyvin, hyvin vakavasti, unohtamatta sitä, miksi tämä on aina vaan niin mukavaa, Koponen filosofioi.
SPV ei käy enää aktiivisesti neuvotteluja uusien pelaajien kanssa. Opiskelu- tai työtilanteiden lopulliset ratkeamiset saattavat tuoda kokoonpanoon vielä jonkun uuden pelimiehen, mutta muutoin joukkue on koossa.

SPV 2010-11

Maalivahdit:
Jarno Ihme
Julius Kivimäki (SPV A)

Puolustajat:
Miika Malkamäki
Jyrki Holopainen
Matti Taurama
Petri Manninen
Jukka Keskisipilä
Henri Urmas
Harri Karjala (TPS)
Tatu Väänänen (Josba)
Juho Ylitalo
Sami Hillu
Juho Väisänen (SPV A)
Jussi Hankkio (Whitefox 2.div)

Hyökkääjät:
Mikko Kohonen
Sami Koski
Ville Kuusela
Tuukka Kiviranta
Janne Hulmi
Erik Härkönen
Teppo Mäkelä
Mikko Helanen
Henri Myllymäki
Niko Mäkelä (SPV A)
Tommi Hakala (SPV A)
Hannu Palomäki (Whitefox 2.div)
Arttu Hautabacka (SPV A)
Jalo Kouvonen (SPV A)

Lisäksi avoimena:
Maalivahdit:
David Rytych
Hyökkääjät:
Niko Raunio

Pääyhteistyökumppanit

Katso kaikki kumppanit

SPV Salibandy Oy

etunimi.sukunimipeliveljet.fi
0500 548646
Suntionpolku 2, 60200 Seinäjoki
2626222-8

SPV Salibandy Oy on miesten Salibandyliigan kolminkertaisen Suomen mestarijoukkueen, Seinäjoen Peliveljien (SPV), myynti-, markkinointi- ja hallinnointiyhtiö. Urheiluyhtiö, joka haluaa olla kehityksen kärjessä ja tiennäyttäjänä tässä yhdessä Suomen harrastetuimmista ja nopeimmin kasvavista lajeista.