SPV kauteen maltillisin muutoksin

SPV lähtee kauteen 2023-2024 varsin maltillisin muutoksin. Joukkueessa jo muutaman vuoden käynnissä ollut nuorennusleikkaus jatkuu, sillä kokeneestä päästä poistuvat hyökkääjät Ville Kuusela ja Peter Kotilainen sekä puolustaja Matias Lintula. Maalivahtikolmikossa tapahtuu myös yksi vaihdos, kun Anton Kronqvist jää pois ja tilalle tulee Eräviikingeistä siirtyvä, SPV:n oma kasvatti Ossi Lallukka (1998).

Pois jäävien tilalle SPV saa 100%:sesti pohjalaisia pelaajia, kun naapuriseurasta Nurmon Jymystä siirtyy takaisin jo juniorivuosina SM -tasolla menestyneet hyökkääjät Riku Hakanen (2001) ja Eemeli Karjanlahti (2001) sekä puolustukseen Viljami Järvikangas (2002). Hakanen on SB Vaasan, Karjanlahti SPV:n ja Järvikangas Jymyn kasvatti. Lisäksi SPV:n puolustus täydentyy jo sangen kokeneella, Uusikaarlepyyn Blue Foxista lähtöisin olevalla Alexander Nymanilla (1998), joka nyt liittyy joukkueeseen Ruotsin pääsarjasta Team Thorengruppenista.  Kesäharjoittelurosteriin on nostettu mukaan myös omasta juniorimyllystä hyökkääjälupaus Daniel Halmesmäki (2004). Näiden muutosten lisäksi SPV myös lainaa nuoren hyökkääjälupauksen Eero Mäenpään (2003) Nurmon Jymyyn.

Joukkueen päävalmentajana jatkaa Jori Isomäki ja valmennustiimi täydentyy SPV:ssä varsin mittavan juniorivalmennuskokemuksen omaavalla Anssi Pietilällä. Päättyneellä kaudella Pietilä valmensi SPV:n farmijoukkueeksi nyt tulevaa suomisarjajoukkue Mailattomia.

SPV:n joukkuetta voi hyvällä syyllä tituleerata valtaosaltaan omavaraiseksi. Joukkueen 26 pelaajasta 22:lla on SPV:ssä pelattuja junioripelejä. Lisäksi joukkuetta yhdistää vahvasti pohjalaisuus, kun 23 pelaajan kasvattajaseura löytyy Pohjanmaalta, eli se on joko SPV, SB Vaasa, Blue Fox, Nibacos tai Nurmon Jymy.

IMG_7511

SPV julkaisi joukkueensa Hankasalmella vietetyn leiripäivän yhteydessä. Joukkue pääsi kokemaan huikean illan TMK Machineryn järjestämän kisailun ja illanvieton merkeissä.

SPV kaudella 2023-2024

Maalivahdit:
Hasu Rasmus
Lallukka Ossi (Eräviikingit)
Liukkonen Teppo

Puolustajat:
Haavisto Aapo
Heikkilä Jeri
Honkonen Arttu
Järvikangas Viljami (Nurmon Jymy)
Latvala Miika
Lokasaari Aapo
Nyman Alexander (Team Thorengruppen)
Santanen Mikko
Uusi-Laitila Santeri

Hyökkääjät:
Autio Janne
Hakanen Riku (Nurmon Jymy)
Haukkala Konsta
Jyrkiäinen Matti
Karjanlahti Eemeli (Nurmon Jymy)
Karjanlahti Eero
Keskinen Juuso
Koski Sami
Lakso Teemu
Lillas Didrik
Luhtala Aatu
Pelto-Arvo Jukka-Pekka
Repo Juho
Tammiranta Aaro

Valmennus:
Isomäki Jori päävalmentaja
Koponen Tommy valmentaja
Pietilä Anssi valmentaja
Ihme Jarno akatemiavalmennus
Sorvisto Marko fysiikkavalmennus

Toimihenkilöt ja huolto:
Liljeqvist Juha joukkueenjohtaja
Pihlajasalo Vesa huoltopäällikkö
Pakkala Sami lääkäri
Hietanen Kristiina hieroja

Huolto täydentyy vielä kesän aikana.

Pääyhteistyökumppanit

Katso kaikki kumppanit

SPV Salibandy Oy

etunimi.sukunimipeliveljet.fi
0500 548646
Suntionpolku 2, 60200 Seinäjoki
2626222-8

SPV Salibandy Oy on miesten F-liigan kolminkertaisen Suomen mestarijoukkueen, Seinäjoen Peliveljien (SPV), myynti-, markkinointi- ja hallinnointiyhtiö. Urheiluyhtiö, joka haluaa olla kehityksen kärjessä ja tiennäyttäjänä tässä yhdessä Suomen harrastetuimmista ja nopeimmin kasvavista lajeista.