SPV löysi peli-ilon – vuosi käynnistyi voitolla

SPV-OLS 9-4 (1-1, 4-1, 4-2)

Vuosi 2022 käynnistyi Peliveljien kannalta parhaalla mahdollisella tavalla, kun SPV:n kanssa pudotuspeliviivan tuntumassa taisteleva OLS kaatui Seinäjoella selkeästi maalein 9-4.

Ottelu säilyi numeroiden valossa tasaisena toisen erän puoliväliin saakka. SPV oli ottanut kahdesti johtoaseman mutta OLS onnistui tasoittamaan tilanteet Juho Sorrin toimesta. Hattutempun iskenyt Jukkis Pelto-Arvo aloitti maalitehtailunsa 28 minuutin pelin kohdalla ja SPV siirtyi nopeasti kolmen maalin johtoon. SPV nautti pelaamisesta ja teki oululaiset aseettomiksi hyvällä puolustuspelillä. Kolmas erä sujui SPV:n kannalta suunnitelmien mukaan ja pudotuspelejä ajatellen tärkeät kolme pistettä jäivät Seinäjoelle. Kolme maalia iskeneen Pelto-Arvon lisäksi kentän maestrona hääri neljä maalia syöttänyt Sami Koski. Tuhannen tehopisteen raja häämöttää jo lähitulevaisuudessa, kun tämän illan jälkeen pistesaalis on runkosarja ja pudotuspelit yhteenlaskettuna 829+168=997.

Hyvä peli meiltä. Oltiin alusta asti hyvin hereillä. Tiedettiin että nyt pitää saada peliin se mitä ollaan tehty treeneissä. Korkee intensiteetti ja sillä tää hoidettiin.” -Konsta Haukkala

Viikon päästä joukkue on jälleen tosipaikan edessä, kun TEHO Sport Suomen Cup huipentuu finaaliviikonloppuun Turussa. SPV kohtaa perjantaina välierässä Divari-joukkue O2-Jyväskylän. Ottelu näkyy Yle Areenassa kello 21 alkaen. Miesten finaali pelataan lauantaina kello 19. Toinen finaalijoukkue selviää otteluparista Classic-TPS.