SEURAAVA OTTELU:
SEURAAVA KOTIOTTELU:

SPV nousi Super Cupin voittoon

Classic – SPV 4-5 (3-1, 0-1, 1-3)

Eerikkilä Super Cup käynnisti salibandyn pääsarjakauden, kun hallitsevat Suomen mestarit kohtasivat Suomen Cupin voittajat Saimaa Stadiumilla Mikkelissä. Naisten ottelussa kohtasivat PSS ja FBC Loisto. Miesten finaali ratkottiin Tampereen Classicin ja Seinäjoen Peliveljien välillä.

Cupmestari SPV oli avauserässä jo 3–0-tappioasemassa mutta taisteli itsensä lopulta 4–5-voittoon. Ottelun parhaana palkitun Jari Hankkion neljän maalin ilta antoi myrskyvaroituksen tulevalle kaudelle. 4–4-tasoituksen iski SPV:lle komealla laukauksella Miika Latvala. Hankkion hirmuvirettä säesti puolustaja Tuomas Mustonen neljällä maalisyötöllä.

Taistelu Suomen mestaruudesta käynnistyy alkavalla viikolla. Super Cupin voitto antoi joukkueelle itseluottamusta ja samalla viestiä siitä että kesällä on tehty hyviä asioita. Matka kohti seuraavaa kannua on kuitenkin pitkä ja työtä on edessä paljon. Nämä hommat käynnistyvät sunnuntaina 19.9. Seinäjoen Urheilutalolla kello 17. Avausottelussa Peliveljiä vastaan asettuu LASB. Mikä hienointa, yleisö on jälleen tervetullut katsomoon!

Maalikooste Youtube: Classic – SPV
Ville Vuorisen kuvat Super Cupista
Tiketti: F-liigaa SPV-LASB

IMG_9961

Pääyhteistyökumppanit

Katso kaikki kumppanit

SPV Salibandy Oy

etunimi.sukunimipeliveljet.fi
0500 548646
Suntionpolku 2, 60200 Seinäjoki
2626222-8

SPV Salibandy Oy on miesten Salibandyliigan kolminkertaisen Suomen mestarijoukkueen, Seinäjoen Peliveljien (SPV), myynti-, markkinointi- ja hallinnointiyhtiö. Urheiluyhtiö, joka haluaa olla kehityksen kärjessä ja tiennäyttäjänä tässä yhdessä Suomen harrastetuimmista ja nopeimmin kasvavista lajeista.