SPV nousujohteisella esityksellä voittoon EräViikingeistä

SPV-EräViikingit 4-3 (0-3, 1-0, 3-0)

Kauden ensimmäinen tuplaviikonloppu alkoi lauantaina kotiottelulla EräViikinkejä vastaan. Alun vaisu lähtö ja 0-3-tilanne ei säikäyttänyt kotijoukkuetta, joka taisteli lopulta ottelussa 4-3-voittoon.

Ensimmäisen erän hallinta oli tyystin EräViikingeillä, joka hyödynsi armottomasti SPV:n uinumisen. Vain kolme päästettyä maalia oli pitkälti Rasmus Hasun ansiota. Mies venyi pallon tielle ensimmäisessä erässä peräti 11 kertaa.

Erätaukokeskustelut näkyivät selkeästi kotijoukkueen pelissä, joka alkoi toisessa erässä muistuttaa jälleen liigasalibandya. SPV syttyi tosissaan voittotaistoon 32-minuutin pelin kohdalla, kun Henri Myllymäki esitti ensin taistelun mallia karvauksessa ja viimeisteli saman vaihdon päätteeksi lukemat 1-3:een. Osuma jäi erän ainoaksi SPV:n hyvästä paineistuksesta huolimatta.

Kolmas erä alkoi SPV:n kannalta parhaalla mahdollisella tavalla, kun Jukkis Pelto-Arvo ja Henri Myllymäki toivat kotijoukkueen tasoihin kahdella lyhyen välin osumalla. EräViikingit helpotti SPV:n pelinhallintaa jäähyjensä kautta, vaikka SPV:kin sekoili itsensä boksiin väärästä vaihdosta. Juuso Keskinen kiitti ylivoimavastuusta ja vei SPV:n 4-3-johtoon ajassa 52:43. Taisteltavaa riitti, kun EräViikingit otti lopussa pallonhallintaa itselleen kuudennen kenttäpelaajan avulla. Hasu nappasi maalillaan kuitenkin sen mitä oli napattavissa ja tärkeät kolme pistettä jäivät Seinäjoelle.

Sunnuntaina joukkue suuntaa kohti pohjoista, missä Peliveljiä isännöi OLS. Ottelu alkaa Kastellin monitoimitalossa kello 18. Ottelua voi seurata kotikatsomoissa Ruudun välityksellä.