SPV sortui virheisiin ja taipui Indiansille

SPV – Indians 4-6 (1-1, 2-3, 1-2)

Tuplaviikonloppu päättyi tappioon, kun Indians haki Seinäjoelta täyden pistepotin maalein 4-6.

SPV:n puolustuspeli ei ottanut sunnuntaina tarvittavia edistysaskelia ja helpot virheet omassa päässä käänsivät ottelun vierasjoukkueelle. Peli oli paikoitellen sekavaa molempien joukkueiden hakiessa tuomariparin rajoja. Tasaisen ensimmäisen erän jälkeen toinen jakso kääntyi aavistuksen vierasjoukkueelle. Indians oli terävä paikoissaan ja SPV puolestaan teki hartiavoimin töitä jokaisen maalipaikan eteen. Vaikka ero ei tulostaululla venynyt mahdottomaksi, oli SPV:n todelliset maalipaikat suhteellisen vähissä ottelun kääntämiseen. Kolmannessa erässä ottelu alkoi kääntyä SPV:lle mutta maaleilla ei päästy juhlimaan ”Inkkareiden” laadukkaan peitto- ja torjuntatyöskentelyn vuoksi.

”Oman maalin puolustaminen oli meillä heikkoa. Kaveri sai helpompia maaleja ja meidän piti tehdä enemmän hommia yhden maalin eteen. Liian helppoja päästettiin omiin.” -Matias Lintula

Ottelutilastot (fliiga.com)

SPV:n seuraava F-liigan ottelu pelataan lauantaina 30.10. Nokian KrP:n vieraana Raholassa. Kotiottelut jatkuvat perjantaina 5.11. odotetulla Lähiderbyllä, kun Nurmon Jymy vierailee Urheilutalolla.