SPV tänä syksynä Väli-Suomen herra

Salibandyn Väli-Suomen Vääntö pelattiin tänä syksynä Seinäjoella. Vuorovuosin paikkakuntaa Jyväskylän ja Seinäjoen välillä vaihtavassa tapahtumassa perinteiset suurseurat Happee ja SPV mittelivät jälleen paremmuuttaan niin poikien vanhimmassa ikäluokassa, joka tällä kaudella kantaa nimeä P22, kuin F-liigajoukkueiden osalta.

Kotijoukkue SPV oli nyt isäntä kotonaan ja vei molempien kamppailujen voitot. P22 pojissa loppulukemat kirjattiin 11-6. SPV otti tuossa ottelussa heti komennon ja eka erä päättyi jo 4-0 lukemiin. Kaksi seuraavaa erää mentiin tasaisemmissa lukemissa, mutta kovin lähelle Happee ei enää missään vaiheessa päässyt.

Mikko Santanen

Mikko Santanen onnistui heti debyytissään ja iski ottelun voittomaalin jatkoajalla.

Miesten kohtaamisesta tulikin sitten melkoinen maalijuhla, jossa joukkueet iskivät osumia vuorotahtiin. SPV meni avauserän alkupuoliskolla 2-0 johtoon, mutta Happee kiri tasoihin vielä ennen erätaukoa. SPV vei toisen erän nimiinsä maalilla ja kolmanteen lähdettiin lukemista 6-5. Sen alku oli kotijoukkueen heikointa osaa koko kamppailussa ja Happee tasoitti ja karkasi jo kahden maalin etumatkalle. SPV ei kuitenkaan luovuttanut, vaan Peter Kotilainen-Mikko Santanen kaksikko värkkäili ensin kavennuksen, Sami Koski-Juuso Keskinen ilman maalivahtia tasoituksen ja Santanen-Kotilainen hienolla vaparikuviolla vielä voittomaalin jatkoajalla. Näin digitaalit pysähtyivät loppunumeroihin 9-8. Ottelun perään lauotut rankkarit vei nimiinsä myös SPV, kun Rasmus Hasu torjui kaikki Happeen yritykset, ja Aapo Lokasaari sekä Aaro Tammiranta onnistuivat omissa yrityksissään.

SPV esiintyi ottelussa uuden päävalmentajansa Jori Isomäen odotusten mukaisesti varsin raikkaasti, varsinkin hieman tarkkailevamman eka erän jälkeen. Maalinteossa onnistuivat kahdesti Eero Karjanlahti ja Juuso Keskinen sekä kertaalleen Konsta Haukkala, Jukka-Pekka Pelto-Arvo, Aapo Lokasaari, Peter Kotilainen ja Mikko Santanen.

Ottelun pääsee katsomaan myös jälkilähetyksenä (maksullinen) täältä.