SEURAAVA OTTELU:
SEURAAVA KOTIOTTELU:

SPV vahvistaa liiketoimintaansa

SPV Salibandy Oy on poikkeuksellisen ajanjakson keskellä halunnut ottaa rohkeita askelia liiketoimintansa kehittämiseksi. Osana digitoiminnan vahvistamista organisaatiossa on tehty toimia ja palvelutarjonnan laajentamista mahdollistavia investointeja. Tuotevalikoimaan sisältyvät jatkossa striimaus- ja mediapalvelut, joita tuottaa Bluebros-nimeä kantava osaamistiimi.  Striimauspalveluiden ohella Bluebros tuottaa mainosvideoita sekä tallenteita asiakkaidensa tarpeisiin. Urheilutapahtumien lisäksi striimaus voidaan järjestää esimerkiksi perhejuhlista ja tilaisuuksista. Organisaatiossa oleva mediaosaaminen pystytään Bluebrosin kautta hyödyntämään parhaalla mahdollisella tavalla.

– Koronavuosi oli tottakai monilta osiltaan haastava. SPV:ssä kuitenkin päätimme jo vuosi sitten keväällä, että tämä aika pitää ottaa myös mahdollisuutena. Olen kiitollinen meidän tiimille siitä, mitä olemme saaneet aikaan, SPV:n urheilutoimenjohtaja ja liiketoimintojen laajentamisprosessia johtava Tommy Koponen

– Nyt todellakin, oli tarve mikä tahansa liittyen kuvauspuoleen tai striimaukseen, saa olla yhteydessä. Uskaltaisin sanoa, että pystymme tuottamaan esim. häitä ja juhlia sellaisella hinnalla ja osaamisella, että kannattaa olla yhteydessä, Koponen lupaa

Bluebros on yksi osa SPV:n tavoitetta kehittää seura- ja liiketoimintaa maan huipulle. Uudistusten toisena näkyvänä osoituksena SPV pelaa jatkossa vieraspelinsä valkoisessa paidassa. Muutos mahdollistaa kumppaneiden entistä paremman näkyvyyden vierasotteluissa.

Kolmas mielenkiintoinen ja F-liigassa ennennäkemätön julkistus on tiedossa elokuussa Seinäjoella pelattavan SunSäbä-tapahtuman yhteydessä. Tapahtuman yhteydessä Seinäjoen Peliveljet viettää seurapäivää, joten 14. elokuuta kannattaa koko SPV-yhteisön merkata kalenteriin.

BB3

Bluebros Media

Jukkis Pelto-Arvo
jukkis@bluebros.fi
p. 0504009584

Pääyhteistyökumppanit

Katso kaikki kumppanit

SPV Salibandy Oy

etunimi.sukunimipeliveljet.fi
0500 548646
Suntionpolku 2, 60200 Seinäjoki
2626222-8

SPV Salibandy Oy on miesten Salibandyliigan kolminkertaisen Suomen mestarijoukkueen, Seinäjoen Peliveljien (SPV), myynti-, markkinointi- ja hallinnointiyhtiö. Urheiluyhtiö, joka haluaa olla kehityksen kärjessä ja tiennäyttäjänä tässä yhdessä Suomen harrastetuimmista ja nopeimmin kasvavista lajeista.