SPV vahvistaa organisaatiotaan – Kuuselasta historian ensimmäinen toiminnanjohtaja

Ville Kuusela Seinäjoen Peliveljet ry:n toiminnanjohtajaksi

Seinäjoen Peliveljien (SPV) ensimmäisenä toiminnanjohtajana aloittaa 1.8.2021 seuran pitkäaikainen jäsen ja miesten edustusjoukkueen pelaaja Ville Kuusela. Kuusela on koulutukseltaan kauppatieteiden maisteri, omaa työkokemusta rahoitusalalta ja on viimeksi työskennellyt luokanopettajana Alavuden kaupungilla.

”Hyppään innolla mukaan uusien haasteiden pariin. On hienoa päästä mukaan rakentamaan entistä vahvempaa peliveliperhettä.” -Ville Kuusela

Seinäjoen Peliveljet ry on vuonna 1994 perustettu Salibandyn erikoisseura, jossa on yli 500 jäsentä ja yli 20 joukkuetta.

Toiminnanjohtajan tehtäviä on aiemmin seurassa hoidettu pääasiassa vapaaehtoisvoimin. Seurassa on kaksi päätoimista valmennuspäällikköä, yksi osa-aikainen seuratyöntekijä sekä useita osa-aikaisia valmentajia. SPV:n joukkueet ovat menestyneet miesten ja naisten pääsarjoissa sekä junioreiden SM-sarjoissa. SPV Salibandy Oy hallinnoi miesten F-liigajoukkueen toimintaa.

 

Lisätietoja: Puheenjohtaja Petra Anttila, petra.anttila@peliveljet.fi

Pääyhteistyökumppanit

Katso kaikki kumppanit

SPV Salibandy Oy

etunimi.sukunimipeliveljet.fi
0500 548646
Suntionpolku 2, 60200 Seinäjoki
2626222-8

SPV Salibandy Oy on miesten Salibandyliigan kolminkertaisen Suomen mestarijoukkueen, Seinäjoen Peliveljien (SPV), myynti-, markkinointi- ja hallinnointiyhtiö. Urheiluyhtiö, joka haluaa olla kehityksen kärjessä ja tiennäyttäjänä tässä yhdessä Suomen harrastetuimmista ja nopeimmin kasvavista lajeista.