SPV voitti LaSB:in pitkän kaavan kautta

SPV:n superviikonloppu Seinäjoki Areenassa tuotti lopulta yhtä vaille täyden pistepotin. Sunnuntain vastustaja Lahden LaSB laittoi Peliveljet todella tiukoille ja ottelun ratkaisu saatiin vasta pitkän kaavan kautta voittalaukauskilpailulla. Loppulukemat olivat näin 5-4 (1-1,1-2, 2-1, 1-0). Voittolaukauskilpailussa SPV:ltä onnistuivat Mikko Santanen, Peter Kotilainen sekä Matias Lintula. Kun LaSB onnistui vain kahdesti, jaoissa olleista pisteistä kaksi jäi Seinäjoelle ja yksi matkasi Lahteen.

nettisivuillespv

Rasmus Hasu oli tänäänkin liekeissä ja torjui voittolaukauskisassa voiton SPV:lle.

– Eka ja kolmas erä olivat meiltä ihan hyvää tekemistä, mutta toiseen erään en ole lainkaan tyytyväinen, SPV:n päävalmentaja Jori Isomäki tiivisti pelin.

– Toisessa erässa hukkasimme aktiivisuuden ja se johti siihen, että jäimme takamatkalle ja pelistä tuli enemmän LaSBin käsikirjoituksen mukainen. Kolmoserän nousu oli kuitenkin hyvä ja rankkareissa nähtiin meiltä hienoja suorituksia, jotka toivat lopulta voiton.

Avauserässä LaSB livahti johtoon, kun maalivahti Santtu Pohjonen heitti avauksellaan hyökkääjät 2 vs 0 hyökkäykseen ja pallo löytyi pian Rasmus Hasun selän takaa. Konsta Haukkala kuitenkin tasoitti Jukkis Pelto-Arvon alustuksesta ja erätauolle mentiin näistä lukemista. Toisessa erässä LaSB karkasi uudelleen johtoon, jonka SPV taas nopeasti kuittasi, asialla tällä kertaa Ville Kuusela Santeri Uusi-Laitilan hienosta levityksestä. Erän loppupuolella LaSB kuitenkin iski vielä taukolukemat 2-3:een.

Kolmannessa erässä SPV ajautui paremmasta peli-ilmeestä huolimatta jo tukalamman tuntuisen kahden maalin takaa-ajoasemaan, kunnes kasvanut liike tuotti tulosta. Ensin tasakentällisin Mikko Santanen ohjasi Peter Kotilaisen tarjoilusta kavennuksen ja sitten SPV ylivoima jauhoi Sami Kosken toimesta paikan Konsta Haukkalalle, joka kiitti ja tasoitti pelin. Kun jatkoaikakaan ei tuonut ratkaisuja, lopputulos syntyi aiemmin kuvatusti voittolaukauskilpailun myötä.

Ottelun pöytäkirjaan pääset tästä.

Ruudun maalikoosteeseen pääset täältä.

SPV:n pelit jatkuvat heti tiistaina Lempäälän Bläk Boksissa kuusinkertaisen ja hallitsevan Tampereen Classicin vieraana. Tuotakin ottelu voi seurata livelähetyksen kautta Ruudusta.

Lauantaina SPV matkustaa Ouluun OLS:in vieraaksi ja sunnuntaina korkataan kausi käyntiin Seinäjoen Urheilutalolla Jyväskylän Happeeta vastaan.