SPV voitti Lasbin tällä kertaa selvin numeroin

SPV palasi voittokantaan edellisviikonlopun jäljiltä, kun se palasi kotihalliin Seinäjoen Urheilutalolle. Ihan helposti ei tosin voitto tänäänkään tullut Lahden Lasbista, joka on vuosien mittaan osoittautunut varsin hankalaksi vastustajaksi Peliveljille. Tänään loppunumerot kirjattiin kuitenkin lukemiltaan selvillä 8-3 (4-2,1-1,4-0).

Peli säilyi SPV:n eka erän repäisyn 1-1.stä 4-1:een huolimatta varsin jännittävänä, kun lahtelaiset kavensivat taukolukemiksi 4-2. Toisessa erässä SPV meni jälleen ensin kolmen maalin johtoon, kun illan pörssitähti Peter Kotilainen vispasi rankkarin sisään. Mutta taas sitkeä vierasjoukkue kavensi maalin päähän.

Kolmannen erän alussa Lasb painoi pitkään peliä SPV päätyyn, mutta koko peliä ajatellen nöyrimmin tässä erässä puolustaneet punanutut iskivät kuitenkin myös tämän erän eka maalin, kun Aapo Lokasaaren laser löysi tiensä kolmoserän puolivälissä Santtu Pohjosen selän taakse. Kun Peliveljet vielä alivoimalla Eero Karjanlahden häikäisevästä pohjustuksesta Ville Kuusela napautti alivoimalla ja Juuso Keskinen tyhjiin, loppunumerot kaunistuivat enemmän kuin peli itsessään näytti kaksi ja puoli erää.

SPV:n tehoketjuna ottelussa hääri tutusti Konsta Haukkalan johtama viisikko, kun Haukkala itse iski hattutempun, Kotilainen 1+5 ja Juuso Keskinen sekä Aapo Lokasaari vielä maalin mieheen.

Täysi pistepotti oli kauden ensimmäinen lahtelaisista ja vahvisti SPV:n asemia sarjan kuutospaikalla. Pleijaripaikka on jo jokin aika sitten varmistunut ja nyt punaisilla on aikaa hioa peliään kuntoon maaliskuun puolivälissä alkavia pudotuspelejä varten. Huomenna joukkue matkaa kauden toiseksi viimeiseen runkosarjan vieraspeliin Eräviikinkien vieraaksi. Kotipelit jatkuvat taas viikon päästä Urheilutalolla, kun SPV kohtaa Espoon Indiansin su 26.2 klo 17.00.