SPV:lle preseasonin kolmas voitto

SPV on pelannut kolmen viikon aikana neljä harjoitusottelua, joista saldoksi on jäänyt kolme voittoa ja yksi tappio.

TPS-SPV 5-4 (0-1, 1-1, 4-2)
Preseasonin avausottelussa SPV taipui Turun Palloseuralle maalein 5-4. Joukkueet tarjosivat ähtäriläisyleisölle viihdyttävän kamppailun, jossa nähtiin tukku komeita maaleja ja hukattuja maalipaikkoja. Johtoasemassa pelaaminen tuotti SPV:lle hankaluutta ja kolmen johto karkasi viimeisessä erässä aina tappioksi saakka. Tappiosta huolimatta SPV onnistui toteuttamaan monia haluttuja asioita kentällä. Päävalmentaja Koponen oli tyytyväinen nuorten ottamaan vastuuseen. Maalinteossa onnistuivat Riku Hakanen, Petri Hakonen, Konsta Haukkala ja Juho Repo.

Nokian KrP-SPV 7-8rl. (3-0, 3-2, 1-5, 0-1)
Elokuun lopulla SPV leireili Tampereella, jossa vastaan asettui Nokian KrP sekä Steelers. Perjantai-illan mittelö Raholassa venyi aina rankkareille saakka. SPV ajautui ottelussa ahtaalle, kun KrP karkasi 6-1 johtoon toisessa erässä. SPV osoitti jälleen hienoa venymistä noustessaan kolmannessa erässä tasoihin ja rankkareilla aina voittoon saakka.  SPV:n tehokkaimpina häärivät Kuusela (3+0), Pelto-Arvo (2+1) ja Koski (1+2).

Steelers-SPV 7-11 (2-1, 4-7, 1-3)
Leiriviikonlopun toisessa ottelussa SPV kohtasi Hämeenlinnan Steelersin Pälkäneellä. Koneet käynnistyivät kunnolla vasta toisessa erässä, kun SPV nosti karvaustaan ensimmäisen erän pohjalta. Peli lainehti päädystä toiseen ja maaleja syntyi tiuhaan varsinkin toisessa erässä. Juuso Keskinen ja Jukkis Pelto-Arvo syttyivät ottelussa hirmuiseen vireeseen ja iskivät molemmat neljä maalia taululle. Muista SPV:n maaleista vastasivat Mustonen 2 ja Heikkilä.

SPV-OLS 7-3 (3-1, 1-0, 3-2)
Sunnuntai-illan ottelussa nähtiin tasainen kamppailu SPV:n ja OLS:n välillä. SPV johti toisen erän jälkeen ottelua 4-1 mutta OLS punnersi kolmannessa erässä maalin päähän. Molemmilla joukkueilla olisi ollut enemmänkin paikkoja viimeistelyyn. Blue Foxista lainassa ollut Anton Kronqvist esiintyi edukseen SPV-maalilla. Juuso Keskinen jatkoi huippuvirettään viimeistellen neljä maalia OLS:n verkkoon. Muista maaleista vastasivat Aaro Tammiranta, Riku Hakanen ja Sami Koski.

”Ihan hyvä tatsi on päällä ja tuntuu hyvältä. Varmaan sen takia peli sujuu. Muuta selitystä en keksi, hyvällä fiiliksellä kun pelaa niin tuntuu toimivan. Jokainen harkkapeli on pelattu vähän eri tyylillä. Tänään karvattiin koko peli ja huomattiin että siinä on vielä joissain tilanteissa tekemistä. Pari peliä ollaan otettu vähän alempaa ja se on vaikuttanut ajoittain ihan hyvältä.” – Juuso Keskinen

”Neljä peliä nyt takana treenipelejä. Siinä on meillä hyviä aihioita. Karvauksen suhteen on löytymässä oikeita säveliä. Palloton tekeminen on aika hyvällä mallilla vaikka pientä hienosäätöä sekin vaatii. Pallollisessa pelissä meillä on eniten tekemistä ja siihen  tarvitaan malttia ja helppoja, hyviä syöttöjä. Siinä on kaksi tärkeää asiaa mitä pystytään vielä paljon petraamaan. Raakaa työntekoa vaaditaan joka hetki kentällä. Ei tuu sellaista hetkeä että voitaisiin himmata yhtään. Hyvällä tiellä ollaan ja joukkue vaikuttaa energiseltä ja nälkäiseltä. – Ville Kuusela

Salibandyn tämänvuotinen Väli-Suomen Vääntö päätettiin perua joukkueiden yhteisellä päätöksellä. Peruutus koskee kahta ottelua