SEURAAVA OTTELU:
SEURAAVA KOTIOTTELU:

SPV:n joukkue valmis, Isomäki mukaan valmennukseen

SPV:n joukkue kaudelle 2020-21 on valmis. Joukkue on entisestään nuorentunut, mutta siitä löytyy edelleen myös reippaasti kokemusta. Merkittävä huomio on se, että tulijoissa on pelkästään omasta seurasta nousevia pelaajia, eli joukkueessa ei nähdä yhtään ulkopuolelta tulevaa uutta pelaajaa. Sen sijaan valmennukseen liittyy kerralla aika paljon ulkopuolistakin kokemusta lisää, kun pitkän pelaajauransa jälkeen Blue Foxin päävalmentajana toiminut Jori Isomäki nähdään nyt SPV:n valmennuksessa.

Lähtijäpuolella on upean uransa lopettanut hyökkääjä Mikko Kohonen sekä maalivahti Eero Kosonen (uusi seura ei tiedossa), puolustaja Jyrki Holopainen (Sveitsi, FC Köniz) sekä hyökkääjät Tommi Hakala (Nurmon Jymy) ja Petro Rautio (Nurmon Jymy).

Kokonaan uusina kasvoina ovat hyökkääjä Aaro Tammiranta sekä maalivahdit Valtteri Honko ja Otto Haapala, jotka tulevat siis SPV:n omista junioreista. Myös viime kaudella SPV:n A-nuorista liigassa debytoinut Juho Repo on nyt ensi kertaa joukkueessa sopimuspelaajana.

Toimihenkilöpuolella tapahtui myös yksi merkittävä muutos, kun pitkän linjan joukkueenjohtaja Pertti Ahokas jäi pois. Tilalle nousi SPV ry:n hallituksessakin toimiva, ilmajokelainen Juha Liljeqvist, jolla on joukkueenjohtajataustaa myös Koskenkorvan Urheilijoiden superpesisjoukkueesta.

Edustusjoukkue on Koronan jäljiltä päässyt kesäkuun alusta asti normaaliharjoittelun pariin. Joukkue vietti viime viikolla yhteistä iltaa Ähtärinjärven rannalla ottaen jo suuntaviivoja tulevaan. Puolustaja Petri Hakosen ja valmennukseen liittyneen Jori Isomäen kommentit tuolta voit katsoa oheisesta videoklipistä.

SPV 2020-21:

Maalivahdit:
Rasmus Hasu
Valtteri Honko
Otto Haapala

Puolustajat:
Petri Hakonen
Jeri Heikkilä
Arttu Honkonen
Miika Latvala
Matias Lintula
Aapo Lokasaari
Tuomas Mustonen
Henri Urmas

Hyökkääjät:
Janne Autio
Riku Hakanen
Jari Hankkio
Konsta Haukkala
Juuso Keskinen
Tony Koponen
Sami Koski
Ville Kuusela
Henri Myllymäki
Jukka-Pekka Pelto-Arvo
Juho Repo
Joni-Arttu Sieppi
Aaro Tammiranta

Kesäringissä:
Eero Haapaniemi

Toimihenkilöt:
Päävalmentaja Tommy Koponen
Valmentaja Jori Isomäki
Valmentaja Harri Karjala
Valmentaja Anssi Pietilä
Voimavalmennus Marko Sorvisto
Joukkueenjohtaja Juha Liljeqvist
Huoltopäällikkö Vesa Pihlajasalo
Lääkäri Sami Pakkala
Hieroja Kristiina Hietanen
Media- ja sisällöntuotanto Sini Kivistö

SPV
#avaruudensydämessä
#tilaameillekaikille
#tilaakaikellehyvälle

Pääyhteistyökumppanit

Katso kaikki kumppanit

SPV Salibandy Oy

etunimi.sukunimipeliveljet.fi
0500 548646
Suntionpolku 2, 60200 Seinäjoki
2626222-8

SPV Salibandy Oy on miesten F-liigan kolminkertaisen Suomen mestarijoukkueen, Seinäjoen Peliveljien (SPV), myynti-, markkinointi- ja hallinnointiyhtiö. Urheiluyhtiö, joka haluaa olla kehityksen kärjessä ja tiennäyttäjänä tässä yhdessä Suomen harrastetuimmista ja nopeimmin kasvavista lajeista.