SPV:n kausi päättyi puolivälieriin

TPS-SPV 5-4 (3-2, 0-2, 2-0) Voitot 4-1

Seinäjoen Peliveljien kausi päättyi lauantaina puolivälieriin, kun TPS nappasi viidennestä osaottelusta neljännen voittonsa lukemin 5-4. Sarja päättyi TPS:n hyväksi otteluvoitoin 4-1.

Ottelu oli SPV:ltä torstain tavoin hyvä, mutta ei riittävän hyvä. Joni-Arttu Siepin hattutemppu piti SPV:n unelmaa elossa vielä toisen erän jälkeen mutta kolmannessa erässä TPS osoitti jälleen paremmuutensa ja venyi tiukassa paikassa voittoon. Voittomaali syntyi hieman jopa onnekkaasti, kun Toni Salmisen veto kimposi SPV-puolustajan jalasta maaliin ottelun viime hetkillä. Sanotaan että onnikin on ansaittava ja näin TPS ottelusarjassa ehdottomasti teki. SPV pelasi sarjassa kolme hyvää ottelua mutta voitti näistä vain yhden. TPS pelasi viisi tasavahvaa ottelua ja ansaitsi paremmalla pelillä jatkopaikkansa.

TPS oli meitä monessakin asiassa edellä ja kunnioitamme tulosta. TPS paransi sarjan aikana omaa pelaamistaan ja osittain pystyttiin tähän reagoimaan. Kolmas ottelu meiltä meni täysin ohi että se ehkä jäi osaltaan harmittamaan tässä sarjassa. Kaksi viimeistä peliä opittiin paljon mutta niissäkään ei lopulta löytynyt tarvittavaa energiaa ratkaisuhetkillä. Oltiin tietyillä osa-alueilla perässä ja eikä saatu omia vahvuuksia tuotua tarpeeksi hyvin esiin niin että sarja olisi venynyt pidemmälle. Runkosarja kertoikin jo asemat sarjaan ja siihen nähden ei mielestäni helpolla luovuttu. Kolmannessa pelissä oli luovuttamisen elkeitä mutta kunnialla vietiin kaksi viimeistä peliä loppuun ja annettiin itsellemme mahdollisuus voittoon. Ylpeä olen koko joukkueesta.” – Tommy Koponen

2626222-8

SPV Salibandy Oy on miesten F-liigan kolminkertaisen Suomen mestarijoukkueen, Seinäjoen Peliveljien (SPV), myynti-, markkinointi- ja hallinnointiyhtiö. Urheiluyhtiö, joka haluaa olla kehityksen kärjessä ja tiennäyttäjänä tässä yhdessä Suomen harrastetuimmista ja nopeimmin kasvavista lajeista.