SEURAAVA OTTELU:
Lopputulos: 9 - 5
SEURAAVA OTTELU:

Summersäbä katusählyä lauantaina Ideaparkissa ja Halpa-hallin pihalla

SPV järjestää lauantaina Seinäjoen Ideaparkissa ja Halpa-Hallin pihalla koko perheen katusählytapahtuman, jossa pääsee monella tavalla tutustumaan salibandyyn. Eli mahdollisuudet on koota joukkue ja osallistua varsinaiseen turnaukseen, tai sitten tulla paikan päälle tutustumaan lajiin tutkapisteen, pöytäsäbän tai tarkkuuslaukauspisteen kautta. Nämä kaikki jälkimmäiset ovat ilmaisia ja kaikille avoimia pisteitä.

Vielä tänään keskiviikkona ehtii ilmoittautumaan mukaa varsinaiseen turnaukseenkin, sen voit tehdä suoraan tästä:

https://katusahlyseinajoki2023.torneopal.fi

Näiden lisäksi paikalla on myös SPV:n fanimyyntipiste sekä onnenpyörä, jossa 2 euron panoksella voi voittaa mukavia palkintoja onnepyörää pyöräyttämällä. Tapahtumassa on mukana vahvasti myös SPV:n hallituksen edustajia sekä  SPV:n miesten liigajoukkue, jonka pelaajia voi bongata sekä eri toimintapisteiltä että pelikentältäkin.

Nyt kannattaakin tulla lauantaina paikan päälle ja nauttia upeasta kesäpelifiiliksestä pelaamalla, kokeilemalla tai ihan vaikka vain pelejä seuraten! Kenttiä löytyy Ideaparkista pihalta D-sisäänkäynnin yhteydestä, sisältä keskusaulasta sekä myös Seinäjoen Halpa-Hallin pihasta. Tervetuloa!

IMG_8300

Pääyhteistyökumppanit

Katso kaikki kumppanit

SPV Salibandy Oy

etunimi.sukunimipeliveljet.fi
0500 548646
Suntionpolku 2, 60200 Seinäjoki
2626222-8

SPV Salibandy Oy on miesten F-liigan kolminkertaisen Suomen mestarijoukkueen, Seinäjoen Peliveljien (SPV), myynti-, markkinointi- ja hallinnointiyhtiö. Urheiluyhtiö, joka haluaa olla kehityksen kärjessä ja tiennäyttäjänä tässä yhdessä Suomen harrastetuimmista ja nopeimmin kasvavista lajeista.