Sunnuntaina vieraaksi sarjanousija Lammilta

SPV – LASB

Sunnuntaina on taas tarjolla salibandyviihdettä täydeltä laidalta, kun lähihistorian ehkä kovin sarjanousija LASB saapuu Peliveljien vieraaksi kotihalliin Seinäjoen Urheilutalolle. Salibandyliigan kärkipään joukkueet, mukaan lukien viime vuoden mestari Classic ovat saaneet jo kokea miten kovasta joukkueesta on kyse. Mestari Classic, sekä uusi fuusioseura EräViikingit ovat molemmat voittaneet LASB:n vain maalilla, ja Happee taas puolestaan hävisi Lammilaisille jatkoajalla.

LASB vahvistui nousukaudelleen legenda maajoukkuepuolustaja Mikael Järvellä, mikä vain nostaa seuran arvoa entisestään ja tuo paljon kokemusta ja ratkaisukykyä joukkueen takalinjoille. Joukkueesta löytyy tämän lisäksi paljon maalintekovoimaa, kun joukkueesta löytyy kolme kappaletta Kainulaisia, sekä edukseen esittäytyneet Tino Nivala sekä Heikki Hätönen. Näillä meriiteillä tiedetään että kotijoukkue SPV:tä ei helpolla päästetä.

Peliveljillä on kuitenkin alla hyvä voittoputki, ja SPV on näyttänyt mihin se pystyy tällä kokoonpanolla. Peliveljistä näkyy miten kova halu joukkueella on voittaa otteluita, ja se miten pelataan viimeiseen minuuttiin saakka, joten jos kerta Lammilaisista voidaan sanoa että he eivät päästä kotijoukkuetta helpolla, voidaan myös sanoa että kotijoukkue SPV:kään ei luovu pisteistä helpolla.

Täytetään lehterit punaisella ja kannustetaan Peliveljet voittoon kovasta sarjanousija LASB:sta! Ottelu alkaa sunnuntaina 23.10 kello 17:00!

Pääyhteistyökumppanit

Katso kaikki kumppanit

SPV Salibandy Oy

etunimi.sukunimipeliveljet.fi
0500 548646
Suntionpolku 2, 60200 Seinäjoki
2626222-8

SPV Salibandy Oy on miesten F-liigan kolminkertaisen Suomen mestarijoukkueen, Seinäjoen Peliveljien (SPV), myynti-, markkinointi- ja hallinnointiyhtiö. Urheiluyhtiö, joka haluaa olla kehityksen kärjessä ja tiennäyttäjänä tässä yhdessä Suomen harrastetuimmista ja nopeimmin kasvavista lajeista.