Tatu Väänänen ja Harri Karjala Peliveljiin

Joensuun Josban maajoukkuepuolustaja Tatu Väänänen ja TPS:n luottopuolustaja Harri Karjala siirtyvät ensi kaudeksi Seinäjoen Peliveljiin.

Väänänen, 26, on kuulunut jo pitkään Suomen maajoukkueen runkopuolustajiin, ja hänellä on tilillään MM-hopea ja -pronssi sekä kaksi SM-hopeaa ja yksi pronssi. Kuluneella kaudella hän iski salibandyliigassa tehot 7+13 = 20. Reilu vuosi sitten IS-Veikkaajan kyselyssä salibandyliigaseurojen kapteenit arvioivat Väänäsen liigan parhaaksi puolustajaksi. Väänänen tunnetaan erittäin pallovarmana ja tehokkaaseen pelintekemiseen kykenevänä puolustajana.

Harri Karjala, 25, siirtyy Peliveljiin TPS:sta. Karjala aloitti liigauransa kaudella 2005-06 SPV:ssä, jonka jälkeen hän on edustanut koko ajan TPS:aa. Karjalan tehot viime kaudella olivat 4+4=8, ja hän oli joukkueensa +/- tilastossa toiseksi paras lukemalla +13.

SPV vahvistukset tuovat Peliveljiin lisää leveyttä puolustukseen, ja joukkueen päävalmentaja Tommy Koponen kertoo joukkueen olevan viimeistä silausta vaille valmis.
– Toivon ja uskon, että viikon sisällä voimme kertoa koko ensi kauden joukkueemme kokoonpanon. Olen erityisen iloinen ja tyytyväinen Väänäsen ja Karjalan saamisesta joukkueeseemme. Hyvällä syyllä voi todeta, että nämä miehet täydentävät joukkuettamme erinomaisesti, Koponen luonnehtii tuoreita vahvistuksia.

Pääyhteistyökumppanit

Katso kaikki kumppanit

SPV Salibandy Oy

etunimi.sukunimipeliveljet.fi
0500 548646
Suntionpolku 2, 60200 Seinäjoki
2626222-8

SPV Salibandy Oy on miesten Salibandyliigan kolminkertaisen Suomen mestarijoukkueen, Seinäjoen Peliveljien (SPV), myynti-, markkinointi- ja hallinnointiyhtiö. Urheiluyhtiö, joka haluaa olla kehityksen kärjessä ja tiennäyttäjänä tässä yhdessä Suomen harrastetuimmista ja nopeimmin kasvavista lajeista.