Tiikerit kaatui selkein lukemin – SPV jatkoon Suomen Cupissa

Tiikerit – SPV 4-11 (3-3, 1-5, 0-3)

SPV haki Vantaalta täydet sarjapisteet ja Suomen Cupin jatkopaikan 4-11-voitolla Tiikereistä.

Ensimmäinen erä oli lukemien valossa tasainen, vaikka peli oli alusta asti punaisten hallinnassa. Toinen erä aloitettiin tasatilanteesta 3-3. Tehokas kaksi minuuttinen käänsi erän alussa kelkan selkeästi pohjalaisille. Sieppi, Mustonen ja Hakanen veivät SPV:n jo 3-6-johtoon ja Tiikerit turvautuivat aikalisään. Kotijoukkue sai hieman otetta pelistä mutta 4-6-kavennuksen jälkeen ilta oli Peliveljien näytöstä. SPV piti loppuajan oman pään puhtaana ja latoi taululle vielä viisi maalia. Voiton myötä joukkue lunasti itselleen kolme pistettä ja paikan Suomen Cupin neljännesvälieristä.

Illan tehokkain pelimies oli 1+3 tehot kirjannut Juuso Keskinen. Kolmen pisteen miehiä olivat ottelun parhaana palkittu Joni-Arttu Sieppi sekä Jeri Heikkilä. Jari Hankkio teki odotetun paluun pelaavaan miehistöön ja iski ensimmäisessä vaihdossa kauden avausmaalinsa Tiikereiden verkkoon.

”Oli kivaa pelata! Maaliskuussa viimeksi sählyä pelannut nii onhan siitä tovi. Aika seiftisti yritin pelata eikä liikaa yritetty mitään temppuja tässä kohtaa. Peli oli aika hyvin hallussa joukkueella alusta asti. Hieno voitto ja kiva jatkaa Suomen Cupissa eteenpäin. Siinä olisi myös tarkoitus pärjätä tänä vuonna.”Jari Hankkio

SPV:n seuraava F-liigan ottelu odottaa jo nurkan takana, kun keskiviikkona Seinäjoen Urheilutalolla kohdataan Classic. Ennakkoliput ovat myynnissä Tiketissä. Lähitapiola tarjoaa ilmaisen sisäänpääsyyn 20:lle nopeimmalle ennakkolipun lunastajalle.

Kausi- ja vapaakorttilaisten ennakkoilmoittautuminen tapahtuu jälleen lomakkeen kautta täältä. Maskisuositus on muuttunut edellisestä kotiottelusta ja jatkossa maskin käyttö on pakollista kaikissa katsomo- ja yleisötiloissa.