TPS tylytti SPV:tä kolmannessa puolivälierässä

TPS-SPV 10-2 (3-0, 5-1, 2-1) Voitot 2-1

Pudotuspelien puolivälierät jatkuivat tiistai-iltana, kun TPS ja SPV iskivät kolmatta kertaa yhteen Kupittaan palloiluhallissa. TPS otti sarjan ensimmäisen kotivoiton kaataessaan Peliveljet lopulta selkein 9–2-lukemin.

Ottelun alun perusteella SPV tuli Turkuun hyvin valmistautuneena. Hyökkäyspeli eritoten oli lupauksiaherättävää vaikka palkintoa ei tullutkaan maalien muodossa. Erän puolen välin jälkeen nähtiin kaukalossa täyskäännös, kun TPS:n muutaman maalin jälkeen hallinta siirtyi tyystin isännille. Hyvän alkun jälkeen erätaukolukemat 3-0 jätti pohdittavaa pukukoppiin.  Toisessa erässä SPV sai kylmää kyytiä. TPS liikutti palloa ja katkoi tappavan tehokkaasti SPV:n keskialueen syöttöyritykset. Kotijoukkue teki tylyä jälkeä myös maalien muodossa, kun pallo kaivettiin viidesti SPV:n maalista. Koposen ottama aikalisäkään ei tuonut toivottua piristystä vaan TPS jatkoi paineistusta aina erän loppuun saakka. Kolmannessa erässä SPV:n neloskenttä valjastettiin pelille, kun Anton Kronqvist asteli SPV:n maalille ja neloskentän miehet ottivat paikan Urmaksen ja Mustosen viisikosta. Otteet piristyivät paikoitellen loppua kohden mutta voittotaistoon eivät rahkeet enää riittäneet. TPS latoi tauluun vielä kaksi osumaa SPV:n yhtä vastaan ja loppulukemat olivat tylyt 10-2. Suurin taisto käytiin SPV-pelaajien pään sisällä ja tästä tärkeät opit lähtevät mukaan sarjan seuraaviin kohtaamisiin.

Tiivis ottelutahti jatkuu läpi sarjan ja seuraava ottelu pelataan heti torstaina Seinäjoella. SPV pyrkii tasoittamaan sarjan Urheilutalolla kello 18:30 alkaen. Ottelusta on  tarjolla Ruudun fanikameralähetys.