SEURAAVA OTTELU:
SEURAAVA OTTELU:

Turvallisesti yhdessä – ottelutapahtumien info

LIPUT EDULLISEMMIN ENNAKKOON – KAUSIKORTILLA JA VAPAALIPUILLA ENNAKKOILMOITTAUTUMINEN

SPV:n lipunmyynti on siirtynyt Tikettiin. Ennakkoon ostetut liput ovat edullisempia ja samalla vältyt hallilla turhalta rahankäsittelyltä. Edullisimmillaan lipun hinta on 5 vuorokautta ennen ottelun alkua. Ennakkomyynti loppuu ottelun alkuvihellykseen, joten lipun voi hankkia ennakkomyynnistä vielä ulko-ovella tai lipuntarkastusjonossa.

Suositusten mukaisesti ottelutapahtuman yleisökapasiteettia on rajoitettu noin puoleen normaalista. Pääsylippuja lasketaan ovimyyntiin sen mukaisesti, miten yleisökapasiteettia on ennakkoilmoittautumisten ja -myynnin jälkeen vapaana. Jos ottelu on myyty loppuun, pääsee vain ennakkoilmoittautuneet sisään. Ilmoittautuminen tulee tehdä ottelupäivänä kello 10 mennessä.

 >> ENNAKKOLIPUNMYYNTIIN <<

>> KAUSIKORTTILAISTEN ILMOITTAUTUMINEN <<

 

KORONAOHJEISTUS

  1. Saavuthan ainoastaan terveenä hallille.
  2. Muista huolehtia hyvästä käsihygieniasta. Käsienpesupisteet löytyvät WC-tiloista hallin yläaulasta. Myös käsidesiä on tarjolla.
  3. Säilytä seurueesi kanssa riittävä turvaväli muihin ihmisiin. Älä aiheuta ruuhkaa yläkäytäville erätauolla ja ottelun jälkeen.
  4. Vältä turhaa liikkumista hallin käytävillä ja eri katsomonosissa.
  5. Yski ja aivasta hihaan tai nenäliinaan.
  6. Suosittelemme kasvomaskin käyttöä.
  7. Noudata ottelukuuluttajan antamia poistumisohjeita.

Kankaisia SPV-kasvomaskeja löytyy yläaulan myyntipisteeltä. Hinnat 7€/kpl & 10€/2 kpl. Maskeja on saatavilla myös Ideaparkin E-Sports Areenalla.
Kangasmaski ei ole täydellinen suoja koronavirusta vastaan eikä suoraan katkaise mahdollista tartuntaketjua. Tämä suojaa ympärilläsi olevia ihmisiä pisaratartunnalta mikäli olet esimerkiksi oireeton taudinkantaja. Suoja estää myös käsien turhaa kasvokoskettelua. Hyvästä käsihygieniasta tulee huolehtia kasvomaskista huolimatta.

IMG_9868

Pääyhteistyökumppanit

Katso kaikki kumppanit

SPV Salibandy Oy

etunimi.sukunimipeliveljet.fi
0500 548646
Suntionpolku 2, 60200 Seinäjoki
2626222-8

SPV Salibandy Oy on miesten Salibandyliigan kolminkertaisen Suomen mestarijoukkueen, Seinäjoen Peliveljien (SPV), myynti-, markkinointi- ja hallinnointiyhtiö. Urheiluyhtiö, joka haluaa olla kehityksen kärjessä ja tiennäyttäjänä tässä yhdessä Suomen harrastetuimmista ja nopeimmin kasvavista lajeista.