SEURAAVA OTTELU:
Lopputulos: 9 - 5
SEURAAVA OTTELU:

Urheilutalon ennätysyleisö todisti – SPV edelleen liian kova Jymylle

Keskiviikkona Seinäjoen Urheilutalolla nähtiin yleisömäärä, jollaista ei ole ainakaan kolmeen vuoteen nähty. Eli peräti 1057 silmäparia oli jännittämässä, kun paikallisderbyssä SPV ja Nurmon Jymy ottivat kolmannen kerran tällä kaudella mittaa toisistaan. Lopputulos pisteiden valossa oli kuitenkin edelleen sama – SPV voitti taas suoraan varsinaisella peliajalla ja otti pelistä kaikki kolme pistettä. Samalla se varmisti runkosarjan kuutossijan, joka sikäli on merkittävä juttu, että ensi kaudella Seinäjoella nähdään runkosarjassa 17 kotipeliä ja vieraissa ollaan 16 kertaa, kun tällä kaudella lukemat ovat toisinpäin. Runkosarjan joukkueista puolet eli kuusi parasta saavat tämän edun seuraavalle kaudelle.IMG-20230308-WA0009

Itse ottelu ei varsinaisesti noussut missään vaiheessa huikeaan lentoon, vaan varsinkin ensimmäinen erä ja pitkälti toinenkin olivat enemmänkin staattisempaa asemasotaa. SPV meni aina ensin maalilla johtoon ja Jymy kuittasi aina perästä 3-3:een asti. Nämä olivat lukemat kolmanteen erään asti, mutta päätöserässä Jukka-Pekka Pelto-Arvo sai pallon hyökkäysalueen keskustaan Miika Latvalalta, ja pallo löytyi neljännen kerran loistavasti pelanneen Aki Karjalaisen selän takaa. Se riitti tällä kertaa täysiin pisteisiin ja loppulukemiin 4-3 (1-0,1-2,1-0).

SPV:n muut maalintekijät olivat ottelussa uransa viimeisen runkosarjaottelun Urheilutalolla pelannut Ville Kuusela, ja syöttäjänä kukas muukaan kuin tuttu pelikaveri jo junnuhistoriasta, eli Sami Koski. 2-1 osumasta vastasi Konsta Haukkala ja 3-2 osumasta Janne Autio, jonka syöttö takatolpille kimposi Jymyn puolustajasta sisään.

IMG-20230308-WA0013Koko pelin isosta kuvasta kertoo paljon myös torjunnat: Rasmus Hasu 6+7+3=13 ja virkaveli Aki Karjalainen Jymyn päädyssä 5+6+20=31. On selvää, että Jymy saa kiittää ennenkaikkea Karjalaista siitä, että lukemat pysyivät näin tiukkoina. Toisaalta Hasulle tulleet tilanteet olivat myös välillä hyvinkin vaarallisia, ehkä kolmas erä tästä poikkeuksena. Yhtä kaikki, SPV jatkaa edelleen Seinäjoella historiaa, jossa Jymy ei ole koskaan voittanut sitä aikuisissa pääsarjatason virallisissa peleissä.

Ottelupöytäkirja.

Maalikooste.

IMG-20230308-WA0012

Sekä SPV:n että Jymyn runkosarja on yhtä ottelua vaille paketissa. Jymylle jäi vielä viimeiseen otteluun pelattavaa, eli yhdenkin pisteen saalistamalla se varmistaisi paikkansa ensi kauden liigassa. SPV:llä taasen viimeiseen otteluun ei jäänyt enää sarjataulukon kannalta mitään panosta, sillä Oulussa OLS:ia vastaan pelattava ottelu ei millään tuloksella enää muuta SPV:n sijoitusta runkosarjan osalta. Mutta mikä hienoa, pelit jatkuvat jo ensi viikolla käynnistyvillä pudotuspeleillä. SPV saa kuulla heti OLS pelin perään, kuka sijoilta 1-3 valitsee sen vastustajakaseen vai jääkö se neljännen kotietujoukkueen vastustajaksi. Tuosta valinnasta pääsevät kaikki tietoiseksi lauantaina klo 21.00 alkavassa Ruudun lähetyksessä.

Hyvin todennäköistä on, että SPV:n seuraava kotiottelu on pe 17.3 klo 18.30. Tämä vahvistuu tai muuttuu ensi viikonvaihteen aikana, kun puolivälierin parit ovat selvillä ja sitä myötä ottelupäivät saadaan sovittua. Näistä tiedotetaan SPV:n eri viestimissä sitä mukaa kun asiat varmistuvat. Eli pysy kuulolla ja nähdään pleijareissa!

 

Pääyhteistyökumppanit

Katso kaikki kumppanit

SPV Salibandy Oy

etunimi.sukunimipeliveljet.fi
0500 548646
Suntionpolku 2, 60200 Seinäjoki
2626222-8

SPV Salibandy Oy on miesten F-liigan kolminkertaisen Suomen mestarijoukkueen, Seinäjoen Peliveljien (SPV), myynti-, markkinointi- ja hallinnointiyhtiö. Urheiluyhtiö, joka haluaa olla kehityksen kärjessä ja tiennäyttäjänä tässä yhdessä Suomen harrastetuimmista ja nopeimmin kasvavista lajeista.