SEURAAVA OTTELU:

Välipäiväottelu huipentaa 25-vuotisjuhlavuoden

jukkis-tuulettaa-2019SPV:n 25-vuotistaival huipentuu joulun välipäiväottelussa Seinäjoki Areenalla sunnuntaina 29.12. Klo 17 pelattavaan otteluun saapuu vastustajaksi kovassa vireessä koko syyskauden ollut Espoon Indians.

Juhlaotteluun on tulossa niin SPV:ssä kuin Suomessakin ennennäkemätön kampanja-avaus, joka julkistetaan suurelle yleisölle vasta tuolloin ottelussa. Tämän lisäksi ottelussa nähdään SPV:n edustusjoukkueen pelaajia vuosien varrelta sekä kuullaan enemmän mm. Tuukka Kivirannan peliuran jatkosta.

SPV kutsuukin kaikki miesten ja naisten edustusjoukkueissa historian varrella pelanneet pelaajat otteluun ilmaiseksi. Tätä varten pyydetään ilmoittautumaan ennakkoon tämän linkin kautta, jotta tarjoilut ja ohjelmat toimivat sujuvasti paikan päällä kaikin puolin.

Lisäksi SPV kutsuu kaikki tänä vuonna mitaleille yltäneet joukkueensa, eli A-nuorten poikien SM-hopea-, B-nuorten Suomen mestari- ja C-poikien pronssijoukkueen. Paikalla on siis upea joukko myös nykyisiä nuoria salibandyn tähtiä ja osahan heistä pelaa kotijoukkueen riveissä kyseisessä kamppailussa.

Otteluun odotetaankin aiempien vuosien tapaan yleisöä ennätysmäärin. Vuosi sitten vastaavassa tapahtumassa tehtiin SPV:n uusi katsojaennätys, kun tuolloin SPV-TPS ottelua seurasi Areenalla peräti 1818 katsojaa.

areena-pelikuva

Tähän otteluun kannattaa saapua paikan päälle, sillä erätauko-ohjelmiinkin on luvassa juhlan mukaisesti sopivasti uutta ja extraa.

SPV-Indians su 29.12.2019 klo 17.00 Seinäjoki Areena B-halli.

Pääyhteistyökumppanit

Katso kaikki kumppanit

SPV Salibandy Oy

etunimi.sukunimipeliveljet.fi
0500 548646
Suntionpolku 2, 60200 Seinäjoki
2626222-8

SPV Salibandy Oy on miesten Salibandyliigan kolminkertaisen Suomen mestarijoukkueen, Seinäjoen Peliveljien (SPV), myynti-, markkinointi- ja hallinnointiyhtiö. Urheiluyhtiö, joka haluaa olla kehityksen kärjessä ja tiennäyttäjänä tässä yhdessä Suomen harrastetuimmista ja nopeimmin kasvavista lajeista.