Valkoinen tasoittaa sarjan, kevät huipentuu seiskapeliin

Kuudennessa pelissä nähtiin maalitalkoot, kun palloa lyötiin sisään 19 kertaa. Maalien enemmistöstä vastasi valkoinen joukkue, joka tasoitti sarjan 3-3:een lukemin 6-13 (2-2, 1-0, 3-11). Tämä tarkoittaa sitä, että edessä on seitsemäs ja ratkaiseva ottelu.

Uusina pelaajina nähtiin punaisten puolella Henri Urmas, joka edusti SPV:tä kaudesta 2009-2010 kauteen 2021-2022 asti. Mukana oli myös Joona Kukko, joka pelasi SPV:ssä kaudella 2016-2017, ja on sittemmin nähty Jymyn paidassa.

Kaksi ensimmäistä erää edettiin vielä tasaisissa merkeissä. Ensimmäisen maalin teki punaisten Didrik Lillas jo puolen minuutin jälkeen. Santeri Uusi-Laitila ja Viljami Järvikangas käänsivät tilanteen valkoisten eduksi ja erätauolle mennessä oli tilanne 2-2, kun Joona Kukko tasoitti. Kukko vastasi myös toisen erän ainoasta osumasta siirtäen punaiset 3-2 -johtoon.

Lillas kasvatti punaisten johtoa heti kolmannen erän alkuun, mutta valkoisten Eero Karjanlahti painoi kaksi lähes identtistä osumaa minuutin välein ja tasoitti pelin. Lillas teki vielä uuden johtomaalin, jonka jälkeen alkoi valkoisten näytös. Pallo pelattiin punaisten maaliin peräti 9 kertaa Karjanlahden, Santeri Uusi-Laitilan ja Juho Revon johdolla.

Hattutemppuja nähtiin neljä kappaletta (Lillas, Uusi-Laitila, Eero Karjanlahti, Repo). Hattutemput sponsoroi jälleen TMK Machinery. Alman jäätelökioskin parhaan pelaajan palkinnot pokkasivat Lillas ja viisi maalia tehnyt Karjanlahti.

5L9A6107

Seitsemäs peli mitellään torstaina 2.5. klo 17.45 Urheilutalolla. Silloin ratkaistaan sarjan voittaja ja paketoidaan kausi 2023-2024 lopullisesti.