Viimeisen erän tehokkuus toi kauden kolmannen voiton

OLS – SPV 2-7 (1-1, 0-1, 1-5)

Seinäjoen Peliveljet jatkoi miesten F-liigaa sunnuntaina Oulussa. Kotijoukkue OLS joutui taipumaan vierasjoukkue SPV:n käsittelyssä maalein 2-7.

Kaksi ensimmäistä erää meni tasaisissa merkeissä. SPV:n peli haki uomiaan eikä pallollista peliä saatu kunnolla pyörimään. Ottelun avausmaalista vastasi OLS mutta Joni-Arttu Sieppi pääsi hetkeä myöhemmin rokottamaan vanhaa seuraansa. Anton Kronqvist pelasi jälleen loistavan ottelun SPV:n maalilla eikä OLS päässyt viimeistelemään useista paikoistaan. Toisen erän ainoasta maalista vastasi SPV, kun Matias Lintulan pitkä avaus tavoitti maalin eteen nousseen Keskisen ja tämä ohjasi pallon ilmasta maaliin. Viimeiseen erään lähdettiin 1–2-lukemissa.

Kolmas erä oli siniasuiselta SPV:ltä jo parempaa tekemistä. Aktiivisempi karvaus lisäsi pelitempoa ja maalipaikkoja alkoi siunaantua. Nyt pallo löysi tiensä reppuun hieman paremmalla prosentilla, kun Juho Repo ja Jukkis Pelto-Arvo (2) veivät SPV:n 1–5-johtoon. OLS otti hyvissä ajoin kuudennen kenttäpelaajan käyttöön mutta Sieppi viimeisteli illan toisen osumansa tyhjään maaliin. Yhden maalin viimeisteli myös kotijoukkue OLS mutta kiri jäi lyhyeksi Lauri Tiiran viiden minuutin jäähyn myötä. Petri Hakonen hyödynsi ylivoiman ja viimeisteli loppulukemiksi 2-7.

SPV nousee voiton myötä kahdeksaan pisteeseen ja sarjataulukossa kuudenneksi. Seuraava F-liigan ottelu odottaa kahden viikon päässä, kun SPV matkustaa 24. lokakuuta Tikkurilaan Tiikereiden vieraaksi.