Voitto vuoden viimeisestä ottelusta

Lauantaina vietettiin vuoden toiseksi viimeistä päivää salibandyn merkeissä, kun SPV ja OLS taistelivat tärkeistä pisteistä. Jos ei jouluna ole saanut tarpeekseen herkuista, silmänkarkkia riitti myös kentällä hienojen maalien muodossa. Ottelu päättyi SPV:n voittoon maalein 8-4 (2-0, 4-3, 2-1).

Ensimmäisessä erässä nähtiin kaksi osumaa, joista molemmista vastasi SPV. Kolme minuuttia oli kulunut alkuvihellyksestä, kun Juuso Keskinen huudatti yleisöä ja kolmentoista minuutin kohdalla Eero Karjanlahti pujotteli pallon oululaismaalivahti Iiro Rantaniemen ohi.

Toisessa erässä maaleja nähtiin enemmän. Ensin Keskinen laukoi illan toisensa ja pian oli myös OLS:in vuoro tuulettaa, kun Olli-Matti Virrankarin lähettämä pallo löytyi yläkulmasta. Ottelun puolivälin täyttymisen jälkeen Jukka-Pekka Pelto-Arvon tarkka laukaus siirsi Peliveljet taas kolmen maalin verran edelle ja Keskinen kiitti OLS-pelaajan harhasyötöstä laukomalla hatun päähänsä. Hetkellinen maalikimara jatkui vierasjoukkueen taiteilemalla kuviolla, jonka viimeistelijänä toimi Luukas Hyvärinen. Tämä kuitattiin pian, kun pelipäällä ollut Keskinen esitti kenties kauden hienoimman maalisyötön ja pyöräytti yhdellä kädellä pallon Konsta Haukkalalle, joka vei hyökkäyksen maaliin asti. Erän loppuun nähtiin vielä yksi OLS-kavennus Virrankarin pallonriiston seurauksena ja näin erätauolle siirryttiin lukemissa 6-3.

Kolmanteen erään tehtailtiin vielä pari maalia. Ykköskenttä pelasi paikan maalin eteen Haukkalalle, joka siirsi pallon maalin paremmalle puolelle ja viimeisen SPV-maalin iski Riku Hakanen laukauksella tolpan juureen. Loppuhetkien OLS-kavennuksen lisäksi enempää osumia ei nähty, joten SPV tuuletti voittoa viimeisen kerran vuonna 2023.

Parhaat pistemiehet olivat SPV:stä Juuso Keskinen peräti viidellä pisteellä (3+2) ja Riku Hakanen tehoilla 1+2. OLS:ista kahden pisteen iltaa pääsivät viettämään Olli-Matti Virrankari (2+0) ja Luukas Hyvärinen (1+1). Torjuntoja kertyi Rasmus Hasulle 15 ja OLS:in Iiro Rantaniemelle 20 kappaletta.

Maalikooste

Lehdistötilaisuus

Tulospalvelu

Seuraavan kerran laitetaan punaista päälle 3.1. juhlaottelun merkeissä. SPV:n 30v-juhlavuosi käynnistyy ja vastustajan virkaa toimittaa Nokian KrP.