Liput

Huippusalibandy on aina parasta paikan päällä joten tervetuloa mukaan kannustamaan punaiset voittoon!

 

tiketti_basiclogo_yellow_positive_RGBf-liigapantterilogo

kausikortti 2024-2025

Kausikortti oikeuttaa yhteen sisäänpääsyyn jokaisessa RUNKOSARJAN kotiottelussa (ei Suomen cup ja pudotuspelit). Runkosarjassa on 16 kotiottelua. Kausikortin omistaja saa mahdolliset Suomen Cupin otteluiden pääsyliput ale-hintaan.

Tarjous 30.4.2024 saakka! Kausikortit numeroimattomaan katsomoon -50%. Kausikorttiostoksille tästä. Kausikortit numeroiduille paikoille myydään normaalihintaisina.

 

ÄLÄ JONOTA LIPUNMYYNNISSÄ – ENNAKKOLIPPU ON EDULLISEMPI

Kauden avaus pelataan komeasti hallitsevaa mestaria TPS:ää vastaan Kauhajoen uudella IKH-Areenalla ja seuraava ottelu Happeeta vastaan on tutussa Seinäjoki Areenassa. Sen jälkeen siirrytään kotihalliin Urheilutalolle. Myöhemmin kauden aikana, tammikuussa, vieraillaan vielä Kokkolassa ”kotiottelun” merkeissä.

Lipunmyynti-info kaudelle 2023-2024:

AO tunnus Edullisemmin

 

***

 

Maksuvälineenä käy käteisen lisäksi yleisimmät pankki- ja luottokortit sekä seuraavat setelit sekä sovellusmaksut:

eazybreaklogo_orangemeilla_kay_banneri_468x60 Edenred_corp_cmyk  meilla_kay_banneri_468x60   epassi

Ystävänkortin sekä EU:n vammaiskortin avulla erityistä tukea tarvitsevan henkilön avustaja/tukihenkilö pääsee maksutta. Meillä käy myös Kaikukortti.

ystavakortti        LOGO bkaikukortti

Pääyhteistyökumppanit

Katso kaikki kumppanit

SPV Salibandy Oy

etunimi.sukunimipeliveljet.fi
0500 548646
Suntionpolku 2, 60200 Seinäjoki
2626222-8

SPV Salibandy Oy on miesten F-liigan kolminkertaisen Suomen mestarijoukkueen, Seinäjoen Peliveljien (SPV), myynti-, markkinointi- ja hallinnointiyhtiö. Urheiluyhtiö, joka haluaa olla kehityksen kärjessä ja tiennäyttäjänä tässä yhdessä Suomen harrastetuimmista ja nopeimmin kasvavista lajeista.