SEURAAVA OTTELU:
SEURAAVA OTTELU:

Liput

Huippusalibandy on aina parasta paikan päällä joten tervetuloa mukaan kannustamaan punaiset voittoon!

 

tiketti_basiclogo_yellow_positive_RGBf-liigapantterilogo

ÄLÄ JONOTA LIPUNMYYNNISSÄ – ENNAKKOLIPPU ON EDULLISEMPI

Lipunmyynti syksyn otteluihin on auki! Kauden avaus pelataan komeasti hallitsevaa mestaria TPS:ää vastaan Kauhajoen uudella IKH-Areenalla ja seuraava ottelu Happeeta vastaan on tutussa Seinäjoki Areenassa. Sen jälkeen siirrytään kotihalliin Urheilutalolle. Myöhemmin kauden aikana, tammikuussa, vieraillaan vielä Kokkolassa ”kotiottelun” merkeissä.

Lipunmyynti-info kaudelle 2023-2024:

AO tunnus Edullisemmin

 

kausikortti 2023-2024

Kausikortti oikeuttaa yhteen sisäänpääsyyn jokaisessa RUNKOSARJAN kotiottelussa (ei Suomen cup ja pudotuspelit). Otteluita on runkosarjassa edelleen yksi aiempaa enemmän, eli 17 ottelua. Kausikortin omistaja saa mahdolliset Suomen Cupin otteluiden pääsyliput ale-hintaan.

Kausikorttitarjous on päättynyt. Normaalihintaiset kausikortit tulevat myyntiin syyskuussa 2023. Kausikorttiostoksille tästä.

***

 

Maksuvälineenä käy käteisen lisäksi yleisimmät pankki- ja luottokortit sekä seuraavat setelit sekä sovellusmaksut:

eazybreaklogo_orangemeilla_kay_banneri_468x60 Edenred_corp_cmyk  meilla_kay_banneri_468x60   epassi

Ystävänkortin sekä EU:n vammaiskortin avulla erityistä tukea tarvitsevan henkilön avustaja/tukihenkilö pääsee maksutta. Meillä käy myös Kaikukortti.

ystavakortti        LOGO bkaikukortti

Pääyhteistyökumppanit

Katso kaikki kumppanit

SPV Salibandy Oy

etunimi.sukunimipeliveljet.fi
0500 548646
Suntionpolku 2, 60200 Seinäjoki
2626222-8

SPV Salibandy Oy on miesten F-liigan kolminkertaisen Suomen mestarijoukkueen, Seinäjoen Peliveljien (SPV), myynti-, markkinointi- ja hallinnointiyhtiö. Urheiluyhtiö, joka haluaa olla kehityksen kärjessä ja tiennäyttäjänä tässä yhdessä Suomen harrastetuimmista ja nopeimmin kasvavista lajeista.