SPV:n ja Jymyn P22-joukkueet yhdistyvät

Lakeuden salibandyn mahtiseurat Peliveljet ja Nurmon Jymy aloittavat tiiviin yhteistyön P22-ikäluokan junioreissa, jotka pelaavat ikäluokan SM-sarjaa. Yhteistyöllä halutaan mahdollistaa Pohjanmaan alueelle järkevä ja kestävä pelaajapolku aina miesten F-liigaan saakka. Tavoitteena on tarjota kaikille tavoitteellisille pelaajille pääsarja, sekä yksi tukisarja oman sen hetkisen tason ja tavoitteiden mukaisesti. Samoin tahtotilana on tarjota kaikille kaupungin juniori-ikäisille F-liigapelaajille mahdollisuus pelata myös ikäluokkansa mitaleista keväällä, jos joukkue on paikkansa pudotuspeleihin lunastanut.

Sopimus seurojen välillä on solmittu 2+1-vuotiseksi. Suunnitelmissa on kuitenkin jatkuva yhteistyö. SPV/NJ P22 SM-joukkueen niin sanottu pitkä rosteri on toukokuun lopussa 26 kenttäpelaajaa + 3 maalivahtia. Tämä kokoonpano sisältää Nurmon Jymyn ja Peliveljien F-liigasopimuspelaajat, joista osa pelaa isossa roolissa miesten liigaa ja ovat niistä lähtökohdista käytettävissä P22 SM-sarjapeleissä. Yhteistyöjoukkueen valmentajina toimivat seurojensa junioripäälliköt Ville Manner Peliveljistä ja Jari Karjalainen Jymystä.

Molemmille valmentajille tämä ikäluokka 2005-2003 on erittäin tuttu ennestään; Ville on valmentanut Peliveljien B-ja A-poikia vuosia ja Jari toimi Peliveljissä 2004 ikäluokan valmentajana usean kauden ajan C-poikiin saakka. Joukkueenjohtajina toimivat Oskari Haanpää ja Jenni Ojala.

Lisää uutisia varsinaisista pelimiehistä ja joukkueen taustoista saadaan kesäkuun puolella, kun opiskelupaikat varmistuvat ja sitä kautta kokoonpano vahvistuu. Joukkue on aloittanut toukokuussa treenit uuteen kauteen, mutta juhannukselta odotetaan armeijan leivistä vajaata pariakymmentä reserviläistä takaisin seinäjokisten kesätreenimoodiin ja miehistöön.

SEINÄJOEN PELIVELJET

SPV:N TOIMISTO

toimistopeliveljet.fi
050 432 2508 (ma-pe klo 11-13)
Seuralantie 9 (TB-rakennus, Piiri), 60220 SJKSeinäjoen Peliveljet ry (SPV) on vuonna 1994 perustettu salibandyn erikoisseura. Seura edistää salibandykulttuuria toiminta-alueellaan tarjoamalla huipputason kilpaurheilu- sekä harrastetason toimintaa yhä uusille ryhmille.

SPV:n miesten F-liigajoukkueen toiminnasta vastaa SPV Salibandy Oy, jolla on oma hallinto ja talous.