SPV Respect-järjestelmä

respect logo

 

Järjestelmässä määritellään SPV:n palkitsemiset, ansiomerkit ja huomionosoitukset.

 

Respect-toimikunta:

Jaana Kuoppala (puheenjohtaja Seinäjoen Peliveljet ry), Sami Pakkala (puheenjohtaja SPV Salibandy Oy), Ville Kuusela (toiminnanjohtaja, ryhmän koollekutsuja ja esittelijä), Tuomas Kujala, Tuulikki Kangasluoma.

 

 1. Hall of Fame,
 2. Paidan jäädytys
 3. Legendat,
 4. Ansiomerkkijärjestelmä SSBL,
 5. Ansiomerkki; SPV-avain,
 6. Kunniamaininta,
 7. Kauden parhaat,
 8. Kuukauden junioripelaaja.

 

Respect lista huomionosoituksista ja palkituista

 

 1. Hall of Fame

Ehdokkaaksi voidaan nimetä henkilö, joka on menestynyt erityisen hyvin, edistänyt ja edesauttanut seuran kehitystä ja tunnettuutta poikkeuksellisella tavalla tai muuten erityisen ansioitunut seuran parissa toiminut henkilö.

Ehdokkaaksi voidaan nimetä seuran eteen tehdystä työstä pelaajia, valmentajia, järjestö- ja seurajohtajia tai muita seuran parissa toiminteita henkilöitä.

SPV:n Respect –toimikunnalle voi esittää Hall of Fameen nimettäviä henkilöitä. Toimikunta tekee esityksen seuran hallitukselle. Valinnat julkistetaan pääsääntöisesti seuran vuosijuhlien yhteydessä viiden vuoden välein (SPV 30v. 2024, SPV 35v. 2029 jne).

 

 1. Pelinumeron jäädytys

Respect-toimikunta voi harkintaa käyttäen jäädyttää Hall of Fame:iin valittujen pelaajien pelinumeron.

 

 1. Legendat

3.1. Pelaajat ja valmentajat:

SPV:n Legendaksi nimeämisessä huomioidaan hänen SPV:ssä pelaamat tai valmentamat ottelut, aikuisten arvokisamitalit, pääsarjaotteluiden lukumäärä, pääsarjassa saavutettujen SM-mitalien lukumäärä, niiltä kausilta, kun edustusoikeus on ollut SPV:n pääsarjajoukkueissa. Näiden pohjalta saavutukset pisteytetään Respect-toimikunnalle laaditun pistetaulukon mukaisesti.

3.2. Muut toimihenkilöt, seura-aktiivit:

SPV:n Legendaksi nimeämisessä huomioidaan henkilön aktiivivuodet seuran luottamus- ja vastuutehtävissä. Henkilö voidaan nimetä Legendaksi, vaikka hän on edelleen aktiivisesti seuran toiminnassa mukana.

 

 1. SSBL Ansiomerkkijärjestelmä (seuratoiminnan kultainen ansiomerkki),

SSBL: n järjestelmän mukaisesti: Seuratoiminnan kultainen ansiomerkki voidaan myöntää henkilölle, joka on toiminut liiton jäsenseurassa vähintään 15 vuoden ajan aktiivisesti ja ansiokkaasti salibandyn hyväksi. Ansiomerkin lisäksi saajalle myönnetään kunniakirja.

Ansiomerkkejä haetaan toimikunnan harkinnan mukaisesti viiden vuoden välein seuran vuosijuhlien yhteydessä.

 

 1. Ansiomerkki ja kunniajäsenyys

SPV:n oma huomionosoitus. Numeroitu seura-avain (SPV-avain). Voidaan antaa pitkäaikaisille seuran toimihenkilöille, kuten rahastonhoitajat, joukkueenjohtajat, valmentajat tai hallituksen jäsenet. Huomioidaan kauden päätösjuhlassa. Henkilö voi olla edelleen aktiivinen seuran toiminnassa.

Pitkäaikainen seuran jäsen tai hallituksen puheenjohtaja voidaan valita Kunniajäseneksi tai Kunniapuheenjohtajaksi.

 

 1. Kunniamaininta

SPV:n oma huomionosoitus. Voidaan antaa kansallisista tai kansainvälisistä meriiteistä pelaajalle, toimihenkilölle tai joukkueelle tai toimihenkilölle väh viisi kautta seuran hyväksi tehdystä työstä. Annetaan joko kauden päätösjuhlassa tai ottelutapahtumassa.

 

 1. Kauden parhaat

Palkitaan vuosittain kauden päätösjuhlassa.

 1. Kauden Salibandynuori
 2. Kauden Valmentaja
 3. Kauden Salibandyteko
 4. Kauden yhteistyökumppani
 5. Kauden salibandyperhe

Näiden lisäksi joukkueet palkitsevat pelaajistaan kauden kehittyjän, tsemppipelaajan sekä ryhtipelaajan.

 

 1. Tuukka Kiviranta – kuukauden junioripelaaja -palkinto

Joukkueenjohtajat esittävät – toimisto valitsee. Palkinto jaetaan kuukausittain Miesten edustusjoukkueen ottelussa. Palkintona pokaali ja palkittujen nimet lisätään seinätauluun.

 

SEINÄJOEN PELIVELJET

SPV:N TOIMISTO

toimistopeliveljet.fi
050 432 2508 (ma-pe klo 11-13)
Seuralantie 9 (TB-rakennus, Piiri), 60220 SJKSeinäjoen Peliveljet ry (SPV) on vuonna 1994 perustettu salibandyn erikoisseura. Seura edistää salibandykulttuuria toiminta-alueellaan tarjoamalla huipputason kilpaurheilu- sekä harrastetason toimintaa yhä uusille ryhmille.

SPV:n miesten F-liigajoukkueen toiminnasta vastaa SPV Salibandy Oy, jolla on oma hallinto ja talous.