SPV 30 vuotta – 30 hyvää tekoa

spv vanha logo 1994

Näemme hyvää, näemme punaista!

 

SPV toteuttaa juhlavuoden 2024 aikana 30 hyvää tekoa. Hyvien tekojen suunnitteluun ja toteuttamiseen osallistuvat kaikki seuran joukkueet, kerhoryhmät, työntekijät ja hallitus.

 

Hyvä teko #1

30-vuotisjuhlaottelun yhteydessä 3.1.2024 osa tuoreista SPV-legendoista, Ville Kuusela, Tuukka Kiviranta, Jarno Ihme, Jyrki Holopainen ja Henri Myllymäki, ojensivat Seinäjoen Urheilutalon hallihenkilökunnalle lahjan kiitoksena yhteisistä vuosista; ”Urheilutalolle on ollut helppo ja turvallinen tulla. Kotona on ollut hyvä olla”. Lahjan vastaanotti liikuntatoimenjohtaja Jari Mäkelä.

Kuva1

 

Hyvä teko #2

Seinäjoen Keskussairaalan Syöpätautien ja hematologian poliklinikan osastonhoitaja Birgitta Musakka ja sairaanhoitaja Pinja Paavola vastaanottivat vapaaliput potilailleen. Parasta heidän työssään on ihanien potilaiden kohtaaminen ja vakavassa sairaudessa myötäeläminen. Vapaaliput lahjoitti SPV:n puheenjohtaja Jaana Kuoppala.

Kuva2

 

Hyvä teko #3

Hallituksen jäsenet Aution Miikka ja Halmesmäen Miia kävivät viemässä Etelä-Pohjanmaan ensihoidon Seinäjoen asemalle pientä välipalaa. Ensihoidon puolesta eväsrasiaa oli vastaanottamassa päivystävä kenttähoitaja sekä ensihoitajat Aaro, Hanna ja Päivi. Eväät lahjoitti Atria Suomi Oyj.

Kuva3

 

Hyvä teko #4

Taustatiimin hyvä teko!

Seinäjoen Yhteiskoulussa toimii maahanmuuttajien vastaanottoluokka sekä koulussa yhteensä 30 maahanmuuttotaustaista oppilasta. Heitä on yhteensä 12 eri maasta: Ukraina, Vietnam, Syyria, Kurdistan, Turkki, Afganistan, Thaimaa, Venäjä, Viro, Marokko, Myanmari, Egypti.

Heidät kutsuttiin SPV:n kotimatsiin KRP:tä vastaan, tutustumaan huippu-salibandyyn. Oppilaat loivat tunnelmaa halliin paukuttamalla ämpärirumpuja koko pelin ajan niin, että taisi suurin osa ämpäreistä tulla käyttöikänsä päähän! Oppilaat olivat todella iloisia kutsusta.

image002


Hyvä teko #5

Tyttöjen kerho tuli vieraaksi poikien kerhoon, että saataisiin hyvät pelit aikaiseksi. Pojat kiittivät tyttöjä suklaasuukoin. Sykehallilla pelailtiin hyvä tovi naurujen ja punaisten poskien keskellä.

Screenshot_20240216_093520_InstagramScreenshot_20240216_093545_InstagramScreenshot_20240216_094418_Instagram


Hyvä teko #6

Huolto pitää katsojatkin pelikunnossa! Miesten edustusjoukkueen hieroja Kristiina ja Seamkin fyssariopiskelija Veera laittoivat hyvän kiertämään ja antoivat niskahierontaa SPV-FBC Turku -ottelun erätauolla. Kiitos @koulutettuhierojahietanen ja @veeraemilia__

5L9A0422.CR3 (1) 5L9A0408.CR3 (1)

SEINÄJOEN PELIVELJET

SPV:N TOIMISTO

toimistopeliveljet.fi
050 432 2508 (ma-pe klo 11-13)
Seuralantie 9 (TB-rakennus, Piiri), 60220 SJKSeinäjoen Peliveljet ry (SPV) on vuonna 1994 perustettu salibandyn erikoisseura. Seura edistää salibandykulttuuria toiminta-alueellaan tarjoamalla huipputason kilpaurheilu- sekä harrastetason toimintaa yhä uusille ryhmille.

SPV:n miesten F-liigajoukkueen toiminnasta vastaa SPV Salibandy Oy, jolla on oma hallinto ja talous.