Jussi Keskinen valmennuspäälliköksi Peliveljiin

Seinäjoen Peliveljissä aloitti uutena osa-aikaisena valmennuspäällikkönä Jussi Keskinen. Keskinen on edustanut Peliveljiä jo pitkään ensin pelaajana junioreissa ja nyt valmentajana. Keskisen vastuualueelle kuuluvat jatkossa nuoremmat poikapuolen juniorijoukkueet (P9-P12).

Keskinen aloitti tehtävässä 15.8.2022 ja onkin päässyt jo hyvin kiinni tehtävänkuvaan. Keskinen toteaakin uudesta roolistaan seurassa seuraavasti: ”Hyvät fiilikset luonnollisesti! Kilsoja on takana SPV:ssä yli puolet omasta elämästä, joten kiva saada vaihtelua arkeen koutsaamisen rinnalle, varsinkin kun aloite tehtävästi tuli seuran puolelta. Matkan varrella on tarttunut eväspussiin kokemuksia, joita pääsee nyt sitten tuputtamaan eteenpäin niille, jotka tulevaisuudessa vie sitten mun työt. Sählyähän ei muutenkaan oo koskaan liikaa, joten ilolla täytetään loputkin vahingossa jääneet tyhjät raot kalenterista”.

Jussi Keskinen toimii jatkossa P9-P12 joukkueiden valmennuspäällikkönä.

Jussi Keskinen toimii jatkossa P9-P12 joukkueiden valmennuspäällikkönä.

Seuran toiminnanjohtaja Ville Kuusela on todella tyytyväinen Keskisen saamisesta mukaan valmennuspäällikön rooliin ja kertookin, että Jussi on huipputyyppi ja todella tärkeä palanen meidän nuoremman pään joukkueiden tulevaisuutta. Meillä on siellä hyvä meno nyt päällä, mutta paljon on myös kehitettäviä asioita, joihin Jussi on oikea mies niitä tekemään.

 

Seinäjoen Peliveljet ry on vuonna 1994 perustettu Salibandyn erikoisseura, jossa on yli 500 jäsentä ja yli 20 joukkuetta.

Salibandy on Suomen nopeimmin kasvava ja kehittyvä joukkueurheilulaji. Salibandyllä ja sählyllä on Suomessa yhteensä noin 400 000 harrastajaa. Rekisteröityneitä pelaajia ja harrastajia on jo yli 65 000.

Lisätietoja: Toiminnanjohtaja Ville Kuusela, ville.kuusela@peliveljet.fi

SEINÄJOEN PELIVELJET

SPV:N TOIMISTO

toimistopeliveljet.fi
050 432 2508 (ma-pe klo 11-13)
Seuralantie 9 (TB-rakennus, Piiri), 60220 SJKSeinäjoen Peliveljet ry (SPV) on vuonna 1994 perustettu salibandyn erikoisseura. Seura edistää salibandykulttuuria toiminta-alueellaan tarjoamalla huipputason kilpaurheilu- sekä harrastetason toimintaa yhä uusille ryhmille.

SPV:n miesten F-liigajoukkueen toiminnasta vastaa SPV Salibandy Oy, jolla on oma hallinto ja talous.