Kesäleiri 3.-7.6.2024

Koe ikimuistoinen kesäleiri SPV:n järjestämänä

Kesän kohokohta lapsille, SPV:n järjestämä kesäleiri, on täällä taas! Tule mukaan viettämään unohtumaton viikko täynnä salibandyä, leikkejä ja ulkoilua 3.-7. kesäkuuta 2024. Tämä monipuolinen leiri on suunnattu erityisesti 6-13-vuotiaille salibandyn ystäville.

Ammattitaitoiset ohjaajat ja monipuolinen ohjelma

Leirin valmennuksesta vastaavat SPV:n miesten edustusjoukkueen pelaajat, seuran juniorit ja seuratoimijat. Tarjoamme jännittävän ohjelman, joka sisältää salibandyharjoituksia sekä monipuolista liikuntaa ja ulkoilua. Leiri tarjoaa jokaiselle osallistujalle mahdollisuuden kehittyä salibandyn pelaajana ja pitää hauskaa kesäisessä seurassa.

Joustavat osallistumismahdollisuudet ja sisaralennus

Leirin kesto on viisi päivää, mutta voit valita osallistuvasi lyhyempäänkin ajanjaksoon, alkaen minimissään kahdesta päivästä. Tarjoamme myös sisaralennuksen 4 ja 5 päivän osallistumisille, joten koko perheen lapset voivat nauttia leiristä yhdessä.

Leiripaikkana Seinäjoen urheilutalo – erinomaiset puitteet leirille

Seinäjoen Urheilutalo tarjoaa loistavat puitteet kesäleirillemme, mahdollistaen monipuolisen päiväohjelman sekä sisällä että ulkona. Päivittäinen aikataulu on klo 9-15, mutta leiriläiset ovat tervetulleita jo klo 8.30 alkaen ja voivat jäädä valvontaan klo 16.00 asti.

Hintatiedot ja ilmoittautuminen

Kesäleirin hinnat vaihtelevat valitsemiesi päivien mukaan, alkaen 79 eurosta kahdesta päivästä aina 139 euroon viidestä päivästä. Lisäksi tarjoamme 10€ sisaralennuksen 4 tai 5 päivän leireille. Hintaan sisältyy lämmin ruoka jokaisena leiripäivänä sekä erityinen leirituote muistoksi. Huomioithan, että leiriläiset tarvitsevat joko salibandyn pelipassiin sisältyvän vakuutuksen tai muun tapaturmavakuutuksen. Yhteistyökumppanimme LähiTapiola tarjoaa erinomaista Urheilijaturvaa.

Ilmoittaudu nyt ja varaa paikkasi kesän parhaalle salibandykesäleirille!

Ilmoittautuminen tapahtuu kätevästi MyClubissa. Älä missaa tätä unohtumatonta kesäseikkailua – tule mukaan SPV:n salibandykesäleirille!

Ilmoittaumisen jälkeen sinun tulee vahvistaa osallistumispäivät Google forms -lomakkeen kautta.

Leiriä tukemassa: OP Etelä-Pohjanmaa

Haluamme osoittaa suuren kiitoksemme OP Etelä-Pohjanmaalle, joka on merkittävässä roolissa kesäleirimme mahdollistajana. OP:n tuki auttaa meitä tarjoamaan laadukkaan ja ikimuistoisen kesäleirikokemuksen kaikille osallistujille. Yhteistyömme ansiosta pystymme varmistamaan, että jokainen leiripäivä on täynnä iloa, oppimista ja yhdessäoloa.

 

Lisätiedot leiriin liittyen: juho.ylitalo@peliveljet.fi

SEINÄJOEN PELIVELJET

SPV:N TOIMISTO

toimistopeliveljet.fi
050 432 2508 (ma-pe klo 11-13)
Seuralantie 9 (TB-rakennus, Piiri), 60220 SJKSeinäjoen Peliveljet ry (SPV) on vuonna 1994 perustettu salibandyn erikoisseura. Seura edistää salibandykulttuuria toiminta-alueellaan tarjoamalla huipputason kilpaurheilu- sekä harrastetason toimintaa yhä uusille ryhmille.

SPV:n miesten F-liigajoukkueen toiminnasta vastaa SPV Salibandy Oy, jolla on oma hallinto ja talous.