Kesäleiri 6.-10.6.

SPV järjestää kesäkuun alkuun monipuolisen ja ammattitaitoisen salibandyleirin. Leiri on suunnattu 6-14-vuotiaille. Leirin ohjauksesta vastaa SPV:n miesten edustusjoukkueen pelaajat.

Salibandyleiri kestää kokonaisuudessaan 5 päivää maanantaista perjantaihin. Halutessaan leireillä voi kuitenkin myös lyhyemmän ajanjakson, minimissään 2 päivää. Leiripäivien ei ole välttämätöntä olla peräkkäiset. Huomioittehan, että sisaralennus on kuitenkin vain 4 ja 5 päivän pituisista ajanjaksoista.

Leiripaikkana toimii Seinäjoen Urheilutalo sekä Seinäjoki Areena, joiden ohessa puitteet monipuoliseen leirielämään on kunnossa.

Tarkempi leiri-info:
Kesäleiri 6.-10.6.
Paikka: Seinäjoen Urheilutalo
Aika: päivittäin klo 9-15. Huom! Laspen voi tuoda jo 08.30 alkaen ja hakea klo 16.00 mennessä, jona aikana lapsi on valvottuna.

Hinnat:
2 päivää 75 euroa
3 päivää 95 euroa
4 päivää 115 euroa
5 päivää 130 euroa
Sisaralennus 10€ (4/5 leiripäivää)

Kenelle: kaikille 6-14-vuotiaille
Ruokailu: leireillä tarjotaan yksi lämmin ruoka joka päivä. Ma, ti ja to Huipulla ravintola, Ke McDonalds sekä Pe Piikki.
Vakuutus: Leiriläisiä ei ole erikseen vakuutettu, joten huolehdittehan, että lapsellanne on joko salibandyn pelipassiin kuuluva vakuutus tai teillä on oma harrastustoiminnan kattava tapaturmavakuutus. Yhteistyökumppanimme LähiTapiola tarjoaa erinomaista ja kattavaa Urheilijaturvaa.
Sisältö: salibandyharjoitusten lisäksi mm. jalista ja uintia sekä muuta monipuolista liikuntaa leikkien ja pelaillen.

Lisätiedot leiriin liittyen: ville.kuusela@peliveljet.fi, 0406823077

Ilmoittaudu tästä!

TERVETULOA IKIMUISTOISELLE SALIBANDYLEIRILLE!

SEINÄJOEN PELIVELJET

SPV:N TOIMISTO

toimistopeliveljet.fi
050 432 2508 (ma-pe klo 11-13)
Seuralantie 9 (TB-rakennus, Piiri), 60220 SJKSeinäjoen Peliveljet ry (SPV) on vuonna 1994 perustettu salibandyn erikoisseura. Seura edistää salibandykulttuuria toiminta-alueellaan tarjoamalla huipputason kilpaurheilu- sekä harrastetason toimintaa yhä uusille ryhmille.

SPV:n miesten F-liigajoukkueen toiminnasta vastaa SPV Salibandy Oy, jolla on oma hallinto ja talous.