Miika Peräkylä liittyy SPV:n valmennusorganisaatioon!

Seuramme saa erittäin tervetulleen lisän juniorivalmennukseen, kun Miika Peräkylä liittyy kaudelle 2023-24 mukaan. Hän aloittaa vastuuvalmentajana ensi kauden P17-, ja T18 -ikäluokissa.

Miika on nuoresta iästään huolimatta jo hyvin kokenut toimija seuroissa. Kaudella 2022-23 Miika toimi Lahdessa Pelicansin P16-poikien vastuuvalmentajana. Lisäksi hän oli mukana Salibandyliiton Maajoukkuetie-valmennuksessa P16- ja P17- maajoukkuetietapahtumissa.

Seuran valmennuspäällikkö Ville Manner luonnehtii Miikaa seuraavasti: ”Olen päässyt toimimaan Miikan kanssa yhteistyössä Eerikkilässä leiritapahtumissa. Miika on yksi valtakunnan potentiaalisimpia nuoria valmentajia aina huipputasolle saakka. Hänellä on tuoretta näkemystä pelin vaatimuksista junioreiden huipputasolla, sekä omaa erittäin hyvät vuorovaikutustaidot. Hän on todella pidetty energinen persoona, sekä intohimo valmennusta kohtaan on todella korkealla.”

WhatsApp Image 2023-03-17 at 10.20.48

Miika on ehtinyt toimia organisaatioissa erilaisissa rooleissa. Hänellä on kokemusta valmennuspäällikön toimista, fysiikkavalmennuksesta, lajivalmennuksesta, sekä psyykkisestä valmennuksesta.

Tervetuloa Punaiseen Miika!

SEINÄJOEN PELIVELJET

SPV:N TOIMISTO

toimistopeliveljet.fi
050 432 2508 (ma-pe klo 11-13)
Seuralantie 9 (TB-rakennus, Piiri), 60220 SJKSeinäjoen Peliveljet ry (SPV) on vuonna 1994 perustettu salibandyn erikoisseura. Seura edistää salibandykulttuuria toiminta-alueellaan tarjoamalla huipputason kilpaurheilu- sekä harrastetason toimintaa yhä uusille ryhmille.

SPV:n miesten F-liigajoukkueen toiminnasta vastaa SPV Salibandy Oy, jolla on oma hallinto ja talous.