Nais- ja tyttöpuoli vahvistuu kaudelle 2022-23

Seinäjoen Peliveljien nais- ja tyttöpuoli lähtee ensi kauteen tavoitteenaan neljä uutta joukkuetta T16 ja T14 joukkueiden lisäksi. Yhtenä uutena joukkueena sarjaan on ilmoittautumassa naiset, jotka lähtevät tekemään uutta nousua 3. divisioonasta. Lisäksi tyttöjunioreihin on tavoitteena saada uudet joukkueet ikäluokkiin T18, T12 ja T10.

Naisten edustusjoukkueen valmennusvastuun ottaa Jani Toivonen, joka on tuttu Peliveljien poika- ja tyttöjunioreiden valmentajana sekä tietysti myös maalivahtina miesten edustusjoukkueesta.

Toivosen mietteitä tulevasta: ”Olen kiitollinen SPV:lle, että sain mahdollisuuden lähteä kasaamaan naisten joukkuetta sarjaan. Tämä on uuden alku ja tarkoitus on luoda joukkue isolla J:llä, joka toimii ilon kautta. Tavoite on tottakai saada kasaan tavoitteellinen ja menestyvä joukkue. Välivuoteni aikana kehitin jo omaa tapaani valmentaa. Omalta osalta olen valmis pestiin paremmin kuin koskaan. Tulee liikkuva joukkue, niin pallolla kuin jalalla.”

PHOTO-2022-04-25-13-01-08

Tyttöjoukkueiden valmennustilanne on tällä hetkellä hyvä ja jokaiselle uudelle joukkueelle on jo valmentaja nimetty. Valmennusvastuut jakautuvat seuraavasti joukkueissa:

T18 Juha Kataja ja Jukka Kitinoja

T16 Irene Viita

T14 Jenny Kunnas ja Tinna Siljamäki

T12 Jenna Henttonen ja Tinna Siljamäki

T10 Hanna Mäenpää

5L9A0140

Toiminnanjohtaja Ville Kuusela näkee ensi kauden näkymät valoisana: ”Meillä oli seuran kärkihankkeina kaudelle 2021-22 tyttöpuolen kehittäminen. Alkutahdit olivat hieman tahmeat, mutta nyt näyttää jo paremmalta ja erityisen tyytyväinen olen tämän hetken valmentajatarjontaan mitä seura pystyy antamaan tyttöpuolella. Uusia ryhmiä kun on luvassa, niin tilaa on tietenkin hyvin myös uusille pelaajille. Innolla odottamamme kuinka saamme lajin pariin uusia salibandynpelaajia.”

Joukkueet aloittavat toimintansa vaihtelevasti, osa touko-kesäkuussa ja osa elokuussa. Avoimia harjoituksia on luvassa joukkuekohtaisesti useampia toukokuussa ja vielä elokuussakin mukaan pääsee tutustumaan.

Naisten avoimet harjoitukset maanantaisin 9.5. lähtien klo 18-19 Sykehallissa!

Yhteydenotot Naiset:

Jani Toivonen, Naisten vastuuvalmentaja

Jani.toivonen@turunkonekeskus.fi

050 3455242

Yhteydenotot Tytöt:

Vilma Kangas, valmennuspäällikkö

vilma.kangas@peliveljet.fi

044 2112971

SEINÄJOEN PELIVELJET

SPV:N TOIMISTO

toimistopeliveljet.fi
050 432 2508 (ma-pe klo 11-13)
Seuralantie 9 (TB-rakennus, Piiri), 60220 SJKSeinäjoen Peliveljet ry (SPV) on vuonna 1994 perustettu salibandyn erikoisseura. Seura edistää salibandykulttuuria toiminta-alueellaan tarjoamalla huipputason kilpaurheilu- sekä harrastetason toimintaa yhä uusille ryhmille.

SPV:n miesten F-liigajoukkueen toiminnasta vastaa SPV Salibandy Oy, jolla on oma hallinto ja talous.