Naisten joukkueen toiminta jatkuu

SPV Naiset palaa salibandykartalle ja pelaa kaudella 2024-2025 Naisten Suomisarjaa!

Ensimmäinen SPV Naisten joukkue perustettiin vuonna 1995. Jo vuonna 1999 joukkue nousi ensimmäistä kertaa naisten Salibandyliigaan ja keväällä 2001 joukkue voitti pronssia. Naiset tippuivat sarjasta, mutta pelasivat liigassa vuosina 2004-2006 sekä 2011-2013. Viimeisen kerran naisten joukkue nähtiin Salibandyliiton sarjassa vuonna 2021, jolloin se oli mukana F-liigakarsinnoissa. Tämän jälkeen joukkue hajosi, ja toiminta loppui.

Ensi vuonna näemme kuitenkin SPV Naiset mukana Naisten Suomisarjassa.

SPV on solminut FBC Remixin kanssa yhteistyösopimuksen ja joukkue pelaa ensi kaudella Remixin sarjapaikan alla. Naisten joukkuetta on lähdetty kokoamaan ja ensimmäiset harjoitukset pidettiin jo viime viikolla yhdessä T18 SM-sarjajoukkueen kanssa.

Idea lähti keväällä SPV-taustaisten pelaajien toimesta, kun selvisi ettei Remix tule jatkamaan naisten joukkueen toimintaa.

Yhteinen sävel Remixin kanssa löytyi nopeasti ja molemmat seurat näkivät, että yhteistyön avulla pelaajille voidaan mahdollistaa pelien jatkuminen tutussa ympäristössä. Samalla luodaan molempien seurojen junioreille jatkumoa pelata lajia tavoitteellisessa naisten kilpajoukkueessa.

Joukkueen kasaaminen on alkanut hyvin ja mukaan ollaan saatu niin nuoria kuin myös kokeneempia pelaajia.

Joukkueeseen mahtuu vielä muutama pelaaja, jos olet kiinnostunut harjoittelemaan laadukkaassa ympäristössä ja haluat olla mukana rakentamassa uutta tarinaa SPV Naisten kanssa!

 

Ota yhteyttä:

Seinäjoen Peliveljet ry.
Valmennuspäällikkö Miika Peräkylä
0443557770
miika.perakyla@peliveljet.fi

SEINÄJOEN PELIVELJET

SPV:N TOIMISTO

toimistopeliveljet.fi
050 432 2508 (ma-pe klo 11-13)
Seuralantie 9 (TB-rakennus, Piiri), 60220 SJKSeinäjoen Peliveljet ry (SPV) on vuonna 1994 perustettu salibandyn erikoisseura. Seura edistää salibandykulttuuria toiminta-alueellaan tarjoamalla huipputason kilpaurheilu- sekä harrastetason toimintaa yhä uusille ryhmille.

SPV:n miesten F-liigajoukkueen toiminnasta vastaa SPV Salibandy Oy, jolla on oma hallinto ja talous.