Valmentajaksi?

SPV hakee valmentajia eri ikäluokkiin. Tule mukaan seuramme valmennustiimiin!

Tarjoamme mahdollisuuden toimia apu- tai vastuuvalmentajana eri-ikäisten lasten ja nuorten salibandyjoukkueissa. Pyrimme saamaan jokaiseen joukkueeseen valmennusparin. Seuran työntekijöiden apu ja tuki on käytössä koko kauden.

Innokkuus, yhteistyötaidot ja sitoutuneisuus ovat tärkeitä ominaisuuksia aloittelevalle valmentajalle. Aiempaa valmennuskokemusta ei tarvitse olla! Seura järjestää valmentajille koulutusta ja tukee uusia valmentajia.

SPV on avainseurana Salibandyliiton FBA-MAAJOUKKUETIE tapahtumissa. Lisätietoa linkistä: https://www.eerikkila.fi/valmennuskeskus/fba-salibandy/

Mikäli omaat jo aiempaa valmennuskokemusta ja -koulutusta sekä kaipaat haasteita, pystymme tarjoamaan tavoitteellisesti harjoittelevia kilparyhmiä valmennettavaksesi.

Valmentamisesta maksetaan korvausta. Ilmoittaudu valmentajaksi oheisella lomakkeella. Lisätietoja voit kysellä seuramme valmennuspäälliköltä: Ville Manner, ville.manner(at)peliveljet.fi

Kiitos! Tiedot lähetettiin valmennuspäälliköllemme, joka on yhteydessä sinuun.
Viestin lähetys epäonnistui. Yritä uudelleen.
(Pakolliset tiedot merkitty tähdellä.)

SEINÄJOEN PELIVELJET

SPV:N TOIMISTO

toimistopeliveljet.fi
050 432 2508 (ma-pe klo 11-13)
Seuralantie 9 (TB-rakennus, Piiri), 60220 SJKSeinäjoen Peliveljet ry (SPV) on vuonna 1994 perustettu salibandyn erikoisseura. Seura edistää salibandykulttuuria toiminta-alueellaan tarjoamalla huipputason kilpaurheilu- sekä harrastetason toimintaa yhä uusille ryhmille.

SPV:n miesten F-liigajoukkueen toiminnasta vastaa SPV Salibandy Oy, jolla on oma hallinto ja talous.