Ensimmäinen täplä meni KrP:n tauluun

Pudotuspelikevät laitettiin käyntiin Raholan Teurastamossa. Kaksi erää edettiin tasaisessa merkeissä, mutta teurastus tapahtui kolmannessa erässä ja KrP voitti ensimmäisen ottelun maalein 6-2 (1-1, 0-0, 5-1).

Ensimmäisessä erässä vielä tunnusteltiin ja molemmat välttelivät riskien ottamista. Kunnia kevään avausmaalista meni Riku Hakasen nimiin, joka laukoi kaukaa pallon perille. Tasoitus maali syntyi epäonnekkaalla tavalla, kun Miska Mäkisen syöttö maalin takaa ohjautui Janne Aution mailasta verkkoon ja näin myös Nokia sai maalitilin auki. Loppuun päästiin ylivoimalle, mutta kotijoukkueen puolustus peitti laukaisulinjat.

Toisessa erässä KrP aktivoitti hyökkäyspeliään ja SPV teki sitä mitä se osaa, eli puolusti. Ja moitteettomasti puolustikin, nimittäin yhtään maalia ei omiin uponnut. Omat maalipaikat jäivät liian vähiin, ja sen vuoksi toinen erä oli kokonaan maaliton. Kolmannessa erässä maalihanat avautuivat, mutta väärässä päässä. Liigan tehokkain ylivoima jauhoi KrP:n johtoon erän alkupuolella ja kaksi minuuttia myöhemmin Juuso Ahola puttasi takatolpalta sisään. Pelimiesten kymppi oli alkamaisillaan, kun Joonatan Kovanen ohjasi rystyltä ilmasta ja pian seuranneen Aholan läpiajon jälkeen tilanne oli 5-1. Joona Rantala osui vielä rangaistuslaukauksesta eikä 6v5-peli tuottanut kavennuksia yhtä kappaletta enempää. Ensimmäinen täplä jäi Nokialle.

SPV:n tehokkain oli Riku Hakanen tehoilla 1+1, KrP:n riveistä kahden pisteen iltaa viettivät Joona Rantala, Juuso Ahola, Joonatan Kovanen ja Jere Mattila. Rasmus Hasu torjui 9 kertaa ja Miro Tuomala 13 kertaa.

Maalikooste

Lehdistötilaisuus

Tulospalvelu

Sarja laitetaan tasoihin sunnuntaina, tervetuloa nauttimaan pudotuspelitunnelmasta ja kannustamaan SPV voittoon klo 17.00 alkavassa ottelussa!